Pulzar

Partyajánló

Hi!Fly x Keinemusik w/ RAMPA @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2014. november 29.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus Deep-House, House, Progressive House, Tech-house
Hi!Fly x Keinemusik w/ RAMPANovember 29-én, Adam Port és &ME kétszeri vendégül látása után a KEINEMUSIK csapattal egy új, közös sorozatba kezdünk. A nem véletlenül egyre népszerűbb kiadó a HI!FLY rendezvénysorozattal azonos évben (2009) indult, és úgy fest, történetünk hosszú időre szorosan összekapcsolódik. A Keinemusik artistok egyesével érkeznek hozzánk, így mindegyiküknek lehetősége lesz megmutatni egyedi hangzásvilágát.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

Hi!Fly x Keinemusik w/ RAMPA @ Toldi Klub

November 29-én, Adam Port és &ME kétszeri vendégül látása után a KEINEMUSIK csapattal egy új, közös sorozatba kezdünk. A nem véletlenül egyre népszerűbb kiadó a HI!FLY rendezvénysorozattal azonos évben (2009) indult, és úgy fest, történetünk hosszú időre szorosan összekapcsolódik. A Keinemusik artistok egyesével érkeznek hozzánk, így mindegyiküknek lehetősége lesz megmutatni egyedi hangzásvilágát.

Rampa nyitja a sort, aki profi producer és dj létére még mindig hatalmas partiarc is egyben. Saját kiadványai mellett a kollaborációk bolondja: a Re.You-val alkotott RAR elnevezésű párosukat nem kell bemutatni, de talán kevesebben tudják, hogy többek közt a Hercules & Love Affair és az Azari & III tagjaival is készített pár masszív tracket. A Keinemusikon kívül szerzeményei olyan címkéken láttak napvilágot, mint a Cocoon, Moon Harbour, Saved, Souvenir, Gigolo vagy a Strictly Rhythm - ez a lista remekül illusztrálja produkciói sokszínűségét. Szabadidejében (honnan van neki?) pedig egy új dj/live effektet, a Keinedelay Teil1-et készíti, melyet Teile nevű cégén keresztül fog forgalmazni 2015-től.

A supportot most is, mint mindig, a Hi!Fly rezidensei, azaz Yvel & Tristan, Dj Sobek, James Grow és PALMFooD adják. Készüljetek egy fesztelen és őrült éjszakára!

www.facebook.com/​events/​304442836425429/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó