Pulzar

Partyajánló

Bedroom Crew @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2014. november 14.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House, Deep-House, Minimal, Tech-house,
Techno
Bedroom CrewSzámos belvárosi helyszínünk után, november 14-én első alkalommal vesszük birtokba az Erzsébet téri Akvárium gyöngyszemét, a VOLT Music Bar-t.Akvárium Lokál

Bedroom Crew @ Akvárium Lokál

Számos belvárosi helyszínünk után, november 14-én első alkalommal vesszük birtokba az Erzsébet téri Akvárium gyöngyszemét, a VOLT Music Bar-t.

A tavalyihoz hasonlóan a novemberi buli ismét egy dupla születésnap lesz, ahol Monoclick és Electric Boutique fújja majd el a gyertyát. A fellépőket a karcosabb dub-okra hangolva szelektáltuk, akik szakmailag és emberileg is közel állnak hozzánk. Így hosszú idő után újra üdvözölhetjük a pultban Beta-t, aki a budapesti éjszaka egyik meghatározó, különc formája és emellett remek szelektor. Újra vendégül látjuk Erro-t, aki a januári bulink legkellemesebb meglepetése volt és azóta is figyelemmel követtük dj és produceri munkásságát, mely egyre jobban utat tör magának. Martin 'M és Flixon szinte már tiszteletbeli tagjai a "Bedroom Crew"-nak, így nélkülük nem is tudnánk elképzelni ezt az estét. Egyedülálló b2b szettjeik és produceri munkáik nemcsak itthon, de külföldön is nagy sikereknek örvendenek. Nyári debütálását követően Yohan 'B-t is újra magunk között tudhatjuk, akit remek ízlésének és kitartó munkájának köszönhetően, az egyik legjobb feltörekvő szakmabelinek tartunk. Egy elég masszív estének nézünk elébe, melyre szeretettel várunk minden jó barátot!

Line up:

■ BETA

■ ERRO

■ FLIXON

■ MARTIN 'M

■ YOHAN 'B

■ MONOCLICK

■ ELECTRIC BOUTIQUE

A belépés ingyenes/Free entry

www.facebook.com/​events/​808914802504809/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó