Pulzar

Partyajánló

Truesounds pres. EDU IMBERNON @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. november 8.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Techno, Tech-house, House
Truesounds pres. EDU IMBERNONA fantasztikus hangulatú szeptember 20-ai bulink után november 8-án érkezik a TrueSounds újabb Akvárium Klubos partija!Akvárium Klub

Truesounds pres. EDU IMBERNON @ Akvárium Klub

A fantasztikus hangulatú szeptember 20-ai bulink után november 8-án érkezik a TrueSounds újabb Akvárium Klubos partija!

Az első bulinkra meginvitált 2 német fenegyerek (Alex Niggemann és Lake People) után ezúttal a vendégünk Spanyolországból érkezik EDU IMBERNON személyében!

Edu nemzetközi karrierje 2009-ben kezdődött, amikor kollégájával Coyu-val megalkották az El Baile Alemán c. tracket, amit a Beatport az év underground trackjévé választott! Ettől a ponttól kezdve a spanyol úriember megállás nélkül lépdel felfelé a népszerűség láthatatlan lépcsőfokain.

Készített remixet a „The XX”-nek, a Hot Natured”-nek és Maya Jane Colesnak. A saját „Elektisch” névre keresztelt kiadóján a világ legfelkapottabb neveivel dolgozott együtt, kezdve Hot Since 82-tól, a Pleasurekrafton át egészen Solomunig.

A rendkívül különleges és egyedi hangzásvilága okán Edu az elmúlt években bejárta az egész világot kezdve a libanoni Lounge bároktól, a Brazil klubokon át az Ultra Music Festival-ig, és most életében először Budapestre is ellátogat, hogy az itteni közönség is megtapasztalhassa zenéinek és speciális dj szettjének felemelő hangulatát!

Egy szó, mint száz a TrueSounds bulik szokásosan kimagasló hangulata és Edu Imbernon zenéje, az Akvárium „Martin Audio” rendszerével megspékelve a garancia a nem mindennapi élményhez!

Line up:

EDU IMBERNON (ES)

(Stil vor Talent, Culprit LA, Bedrock, Suara )

PETER MAKTO

GREGORY S

DAVKO

??

Start : 23h

End : 06h

BELÉPŐ : 2900HUF

www.facebook.com/​events/​849388865094148/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó