Pulzar

Partyajánló

STANDARD DISCO #1 @ NOMURI

Fellépők
Dátum 2014. október 24. – 2014. október 24.
Helyszín NOMURI
Stílus Deep House, House, Tech-house
STANDARD DISCO #1Az Andrássy úton legendássá vált My Day is Friday bulik folytatásaként elindítjuk új sorozatunkat, a Standard Disco-tNOMURI

STANDARD DISCO #1 @ NOMURI

Az Andrássy úton legendássá vált My Day is Friday bulik folytatásaként elindítjuk új sorozatunkat, a Standard Disco-t

A muri rezidense Blatti, hétről-hétre a legfrisseb és legjobban táncolható deep és nu disco dallamokat szállítja majd nekünk vendégeivel.

Az első Standard Disco bulit a hosszúhétvégén, Október 24-én, pénteken tartjuk, ahol Blatti mellett Maple Dip és Christian Cardwell állnak lemezjátszók mögé.

A belépés díjtalan! Sok szeretettel várunk Titeket!

Line up:

Blatti

Maple Dip

Christian Cardwell

www.facebook.com/​events/​708947432521120/​

Helyszín

  • NOMURI

    Sas utca 15. Budapest, Hungary 1015

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-02-27] Tiszta udvar rendes house
    @ NOMURI

    Az új helyszínen, a Bazilika szomszédságában, a Sas utca 15.-be költöző URIMURI nyitónapján új sorozattal tér vissza minden hónap utolsó csütörtökén, természetesen a house zene és a garantáltan jó hangulat jegyében!
  • [2014-02-22] Úri Boogie w/ MIGUEL CAMPBELL
     

    A januári szünet után februárban belehúzunk: új lendülettel, új helyen, új vendéggel jelentkezik Budapest kedvenc diszkó partisorozata, az Úri Boogie. Otthonunk, az Urimuri időközben a belváros szívébe költözött, mi pedig alig várjuk, hogy végre felavathassuk az új épületet.
  • [2014-02-14] URIMURI pres. DAVID AUGUST
     

    Valentin napon, alig 2 héttel a Sas utcai muri nyitása után, nem akármilyen programmal készülünk. Régi tervünk elhozni David August-ot, aki alig 23 évesen a DIYNAMIC MUSIC egyik legkeresettebb és legexkluzívabb fellépője.
  • [2014-02-08] Urimuri beta Opening Weekend Part 2
    @ NOMURI

    Elérkezett az idő, hogy a BALDASZTI HOUSE első egysége az URIMURI Béta kinyissa a kapukat, amit már sokak kíváncsisága régóta dönget.
  • [2014-02-07] Urimuri beta Opening Weekend Part 1
    @ NOMURI

    Elérkezett az idő, hogy a BALDASZTI HOUSE első egysége az URIMURI Béta kinyissa a kapukat, amit már sokak kíváncsisága régóta dönget.
  • [2013-11-14] Propaganda: The black carpet
     

    November 14-én az URIMURI által újraértelmezett Sufni G’atr’n klubban fekete szőnyegen vonulunk a hazai zeneipar fenegyerekeinek oltára elé! Az este hangulatát Brandon (Sticky Beats) alapozza meg, Tom Select (Gilrs and Mathematics) emeli a tetőpontjára, és Manektől (Toldi) kapunk egy kis levezetést! Gyertek november legsötétebb csütörtökén a legsötétebb szettetekben!
  • [2013-11-08] URIMURI pres. FINAL WEEK
    @ NOMURI

    November 9-én véget ér a muri az Andrássy út 8. szám alatt, de máshol nemsokára folytatódik. Az elmúlt 68 hét alatt közel 170 000-en mulatattok nálunk. Megannyi hazai DJ bemutatkozott a muri pultja mögött, és közel 30 külföldi fellépőn is túl vagyunk - többen közülük először voltak Magyarországon. Kaptunk hideget, meleget - az időjáráson túl is - de mivel a legtöbbször visszatértetek, azt jelenti számunkra, hogy jól tettük a dolgunkat.
  • [2013-10-31] URIMURI pres. Pure Lust HALLOWEEN
     

    Egy éjszaka, amikor kipróbálhatjuk azt a másoknak tán soha fel nem fedett énünket, amit régóta óvunk szívünk mélyén. Szelíd kislányból váljon eszeveszett domina, Don Juanból csendesen hallgató barát, szerelmesből játékos, játszótársból szerelem! Október 31-én az URIMURI HALLOWEEN estéjén, a Pure Lust mély eleganciájának varázslatában, rejtsük el arcunkat álarcok mögé, és feszegessük a határainkat.
  • [2013-10-26] URIMURI pres. BURNIN TEARS
     

    Tom Select murihoz közeli jóbarát, így egymásba karolva hoztuk össze az osztrák Luv Shack Records estéjét. Vendégként érkezik a kiadó tulajdonosi gárdájának fele, a Burnin Tears duója: Simonlebon és Lee Stevens, akiket a szervezők részéről Tom Select fog kísérni.
  • [2013-10-19] URIMURI pres. Pure Lust w/ NU (DE)
     

    Idén március 9-én az URIMURIba beköltözött egy új csapat, akik azóta is havonta feltűnnek a muri pultban mindannyiunk legnagyobb örömére.
  • [2013-10-16] MOMENTS w/Davis, Dimofat, Rony Breaker
     

    A héten a vendéglátósok szerdáját Davis úr nevével fémjelzett MOMENTS sorozat celebrálja, ahol vendégként fellép Dimofat és nagyon régóta várt Rony Breaker!
  • [2013-10-12] Úri Boogie w/ FAZE ACTION (UK)
     

    Az újvonalas diszkó donjaiként ismert Faze Action testvérpár lemezlovas felét látjuk vendégül az Úri Boogie következő mulatságán, ahol az úri közönség egyszerre nyerhet betekintést az egyre népszerűbb stílus múltjába és jövőjébe.
  • [2013-10-09] URIMURI pres. Bar Other Side
     

    ...avagy VENDÉGLÁTÓSOK gyertek ide. Miért? Mert csak a muriban tart még a móka és kacagás, miután leteszitek a shakert, tálcát, drekot, kötényt. Mivel itt összetalálkozhattok a többi arccal az éjszakából, akikkel igen nehezen verődtök össze, mert mindig mindenki húzza az igát. Na ennek vége! A meló után végre a pult másik oldalára kerülhettek, lepacsizhattok a tesókkal, haverokkal, csajokkal, úgy ahogy azt illik, és elkezdődhet az igazi Happy Hour.
  • [2013-10-05] URIMURI pres. Pleasure Hall
    @ NOMURI

    A Pleasure Hall újra visszatér, hogy megmosolyogtasson minket szombaton. Bár a hideg már az ablakon kopogtat, nem kuckózunk be, hanem behúzzuk a tetőt, befűtünk nektek (a város legjobb fűtőjének garanciájával) és indulhat a tánc hajnalig - hiszen "mozogj, akkor nem fázol"!
  • [2013-09-28] Budapest Calling pres. ROBIN SCHULZ
    @ NOMURI

    Bár már javában tombol az ősz, de mi nem hagyjuk magunkat és szeptember 28-án visszahozzuk a vidám napsütéses hangulatot az URIMURIba. Nagyszerű, fesztiválhangulatot teremtő közönségünk - azaz Ti :) - ezen az estén a kiváló minőségű house zenéjéről ismert Robin Schulz dallamait élvezheti.
  • [2013-09-27] My Day is Friday
    @ URIMURI

    Szülinap dömping után jöhet újra a hétvége. Pénteken Blatti indítja ismét a mozdulatsorokat, hogy kellően bemelegedjünk.
  • [2013-09-25] NuBudapest special w/ Barbu's birthday
    @ URIMURI

    Ígértük, hogy beindul a szülinapi dömping és nem is marketing bullsh.t volt. Barbunknak, a muri édesanyjának, pont szerdán van a szülinapja, és elképzelhetetlen, hogy ezt máshol ünneplje.
  • [2013-09-21] Úri Boogie w/ RAYKO (ESP)
    @ NOMURI

    A diszkó editek spanyol mestere, Rayko lesz a szeptemberi Úri Boogie vendége - egy újabb neves előadó, aki nálunk lép fel először Magyarországon. Mr. Peña hosszú évek óta foglalkozik a hetvenes-nyolcvanas évek diszkózenéinek újraértelmezésével, a digitális kiadványok mellett számos kiváló editje jelent meg fekete korongon is.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó