Pulzar

Partyajánló

PrimeFm pres. Christian Burkhardt live @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2014. október 18. – 2014. október 18.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Progressive House, House, Tech-house
PrimeFm pres. Christian Burkhardt liveE L M A R A D ! ! ! Érdemes vastagon bekarikázni ezt a napot a naptárban! Érkezik: CHRISTIAN BURKHARDTAkvárium Klub

PrimeFm pres. Christian Burkhardt live @ Akvárium Klub

E L M A R A D ! ! !

Érdemes vastagon bekarikázni ezt a napot a naptárban!
Érkezik: CHRISTIAN BURKHARDT

A német precizitás mindig is figyelemre méltó volt, nincs ez másként a zenében sem.

Christian Burkhardt egy olyan művész,akit ámulatba ejtenek a hangtartományokban rejlő lehetőségek. Eltökélt szándéka, hogy egyedi hangzásvilágával tovább feszítse a house és techno műfajok határait.

Mesterien használja a rendelkezésére álló technológiát, amit 13 évnyi produceri tapasztalattal, valamint az analóg felszerelések kiváltotta melengető hangzással ötvöz. Mindez olyan egyedi hangzásvilággal ruházza fel szerzeményeit, amely elismerést vívott ki a többi DJ körében, akik előszeretettel játszák Christian Burkhardt zenéit.

Christian Burkhardt saját maga számára is inspirálóan játszik minden fellépésén, hogy szenvedélyesen kitűzött célját elérje. A 2010-es Revolver albummal, amit Einzelkinddel közösen, új, Jax nevű kiadójuk gondozásában készítettek, Christian egy új szintre lépett. Remixeinek hosszú listája a Tsuba Records, a Mobilee és a Deep Vibes számára még mindig rendszeresen felcsendülnek a klubokban. Az Oslo, a Raum ... Musik és a Cocoon gondozásában pedig újabb eredeti remekművek kaptak 2011-ben felszállási engedélyt, és még ma is állandóan forognak a klubokban, a rádiókban és a podcastokon.

Christian számára az igazi sikert egyedül az az öröm jelenti, amelyet akkor érez, amikor zenélhet. Olyan érzés ez, amely lehet, hogy egy klubban kap lángra, de sosem ott ér véget.

Christian tudja és érzi milyen a jó zene és ezt meg is fogja mutatni Nektek október 18.-án

A ’’körítés ’’ sem lesz utolsó. Felsorakozik a PrimeFm kemény magja, Rich, Kornel Halasz, Smole és a Spilerz személyében.

A visualról SeNoN gondoskodik.

A PRIME FM egyike a legdinamikusabban fejlődő hazai online rádióknak, ahol a minőségi elektronikus zene áll a fókuszban. A legfontosabb célkitűzés, hogy a Prime Fm ne csak egyszerűen kiszolgálja a vájtfülű hallgatóság igényeit, hanem formálja is az ízlést, egyúttal bemutassa a legtehetségesebb, legelhivatottabb e-zenei DJ-ket, producereket.

A rádió vezetősége, szerkesztői és az egyes műsorok házigazdái is egy emberként munkálkodnak azon, hogy a hallgatók nap mint nap újabb és újabb zenei élményekkel gazdagodjanak.

Line Up:

Christian Burkhardt – Live

Rich

Kornel Halasz

Spilerz

Smole

Info: www.primefmradio.dj

START:23.00

END:06.00

--------------------

Jegyek:

Az Akvárium Klubban elővételben online és a helyszínen: 2000 Ft

A helyszínen a rendezvény napján 2500 Ft

www.facebook.com/​events/​698816210212777/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó