Pulzar

Partyajánló

DECK ATTACK w/ VALIQUE (BLR/RU) @ Fogas Ház

Fellépők
Dátum 2014. szeptember 20.
Helyszín Fogas Ház
Stílus NuDisco, Electronica
DECK ATTACK w/ VALIQUE (BLR/RU)Ha létezik műfajilag bekategorizálhatatlan producer, akkor a belorusz származású, Moszkvában élő Valique kétségkívül az. A kilencvenes évek közepén indult zenei karrierje a száraz jungle irányából startolva a house, a broken beat, a funk, a soul, a nu disco és a - saját definícióját használva - az acid boogie stációit járta végig, és ki tudja, hol áll majd meg.Fogas Ház

DECK ATTACK w/ VALIQUE (BLR/RU) @ Fogas Ház

Ha létezik műfajilag bekategorizálhatatlan producer, akkor a belorusz származású, Moszkvában élő Valique kétségkívül az. A kilencvenes évek közepén indult zenei karrierje a száraz jungle irányából startolva a house, a broken beat, a funk, a soul, a nu disco és a - saját definícióját használva - az acid boogie stációit járta végig, és ki tudja, hol áll majd meg.

A 2008-ban az angol Freestyle Recordsnál megjelent albuma már sokadik kiadványa volt a sorban, de vitathatatlanul ekkor tanulta meg a világ a nevét. Rendkívül termékeny alkotó, csak a Beatport több tucat megjelenést jegyez a neve alatt - pedig ott csak töredéke lelhető fel a munkáinak -. Legutóbbi munkáit a görög Timewarp kiadó jelentette meg, ezzel párhuzamosan pedig lelkesen publikálja a hihetetlen aktivitással és rendkívül finom ízléssel kreált, főleg a 60-as, 70-es évek ikonikus számaiból készült editjeit. Ennek a legutóbbi, immár 12. fejezete ebben a pillanatban is első a Juno nu disco chartján.

Azt gondoljuk, hogy az őszi szezonkezdéshez aligha választhattunk nála megfelelőbb vendéget.

Az esemény természetesen ingyenes lesz!

CYBORG TEMPLAR

VALIQUE (Freestyle Recrds/Timewarp, BLR/RU)

INFRAGANDHI

Visual: VJ MIMIKRI

www.facebook.com/​events/​276882699172495/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó