Pulzar

Partyajánló

The Etiket Season Opening 2014 @ Club Vertigo

Fellépők
Dátum 2014. szeptember 19.
Helyszín Club Vertigo
Stílus Techno, Tech-house
The Etiket Season Opening 2014Az őszi partyszezon nyitányait mindig nagy érdeklődés övezi, hiszen bulik tekintetében ekkor indul "hivatalosan" is az év utolsó egyharmada. E nyitányok közül a The Etiket az első, amely az ország egyik legpatinásabb klubestjeként kétszer is elnyerte a Soundhead 'Legjobb klubsorozat' közönségdíját - s amely idén szeptember 19-én, rendezi meg saját Season Opening-jét.Club Vertigo
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: AngelFire
összes résztvevő megtekintése

The Etiket Season Opening 2014 @ Club Vertigo

Az őszi partyszezon nyitányait mindig nagy érdeklődés övezi, hiszen bulik tekintetében ekkor indul "hivatalosan" is az év utolsó egyharmada. E nyitányok közül a The Etiket az első, amely az ország egyik legpatinásabb klubestjeként kétszer is elnyerte a Soundhead 'Legjobb klubsorozat' közönségdíját - s amely idén szeptember 19-én, rendezi meg saját Season Opening-jét.

15 éve alatt a The Etiket rengeteg olyan DJ-t hozott Magyarországra, akik a világ menőbbnél menőbb színpadairól léptek fel a Club Vertigo keverőpultjába.

Paul Ritch, Format:B, Spektre, Felix Kröcher, Monoloc, Egbert Live, Secret Cinema, Dusty Kid, Alan Fitzpatrick, Guy J, Fabrizio Maurizi, Florian Meindl, Robert Babicz, Dapayk Solo Live, Nastia, Marco Bailey, Nastia, Nick Warren, Way Out West, Mladen Tomic, Dave Seaman, Habersham és így tovább. Szóval a Sikztah által fémjelzett The Etiket kétségtelenül elkövetett mindent annak érdekében, hogy Győr egyik kultikus elektronikus zenei rendezvényéből a Nyugat-magyarországi régió legjelentősebb sorozatává, majd az ország egyik kiemelkedő klubestjévé váljon.

A hagyományoknak megfelelően tehát idén is a régió legmodernebb klubja, a Vertigo fog otthont adni a szezonnak, amely ezúttal sem fog szűkölködni nagy nemzetközi és hazai fellépőkben.

Merthogy a szeptember 19-i start rögtön az olasz Dandi & Ugo párosával, valamint a hazai techno egyik legnagyobbjával, Hot X-szel indul - de ott lesz Mateo & Spirit, André, Akos Veecs, és természetesen a házigazda, Sikztah is.

The Etiket Season Opening tehát szeptember 19-én a Club Vertigo-ban - stay tuned.

 

Esemény: https:/​/​www.facebook.com/​events/​1477447199176643

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó