Pulzar

Partyajánló

B N C pres: HEATSICK Live @ Toldi Klub

Fellépők
Továbbá még: HI, prsly, Hellohargi
Dátum 2014. szeptember 19.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus House
B N C pres: HEATSICK LiveA szeptember 19-i Bounce Xtra minimum három okból lehet vonzó: egyrészt lecsekkolhatjátok, milyen egy vacsiúj Toldi Klub, másrészt ezzel a húzással indul a Bounce idei szezonja, harmadrészt pedig egy meglepetés vendégcsapat mellett fellép a csináld magad house elképesztően szórakoztató figurája, Heatsick.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

B N C pres: HEATSICK Live @ Toldi Klub

A szeptember 19-i Bounce Xtra minimum három okból lehet vonzó: egyrészt lecsekkolhatjátok, milyen egy vacsiúj Toldi Klub, másrészt ezzel a húzással indul a Bounce idei szezonja, harmadrészt pedig egy meglepetés vendégcsapat mellett fellép a csináld magad house elképesztően szórakoztató figurája, Heatsick.

Heatsick eleinte drone és ambient körökben mozgott, később Berlinbe költözött, ahol egy klubban tett látogatása alkalmával realizálta, hogy érdemes lenne tánczenével kísérleteznie. Első, minimálisan táncolható lemezei még meg sem jelentek, amikor 2010-ben egy Panorama Bar rezidens, Prosumer véletlenül elcsípte egy koncertjét. Ez pedig értelemszerüen egy teltházas fellépést eredményezett, olyan nevek társaságában, mint Dj Harvey, Daniel Wang vagy Cassy, mindez egy levitézlett Casio szinti segítségével. A hatalmas lendületet kapott projekt bejárta a világot, Heatsick zenélt az Unsound Festivalon és a Boiler Roomban, illetve olyan kiadók csaptak le rá, mint a Rush Hour vagy a PAN. A nem ritkán három órás live acteknek máig fontos eleme a mindent átszövő játékosság és az életvidám monotónia, ami miatt képtelenség mosolygás nélkül megúszni egy fellépést. De ha a táncoló Steven Warwick látványa nem lenne elég, Heatsick saját vizuális világával kápráztatja majd a rászorulókat.

Line up

Heatsick A/V live (UK, PAN)

Hellohargi

Vanis

Prsly

Hi

Vj: Eerie

Entry: 1000HUF

www.facebook.com/​events/​1524304861121690/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó