Pulzar

Partyajánló

BVSC strand vol. 2 @ BVSC uszoda

Fellépők
Dátum 2014. augusztus 30. – 2014. augusztus 30.
Helyszín BVSC uszoda
Stílus Deep-House, House
BVSC strand vol. 2Idén is megtáncoltatjuk a BVSC strandot. Hasonlóképp a tavalyihoz, maradt a két kristálytiszta medence és a város legbarátibb zöld gyepe.BVSC uszoda

BVSC strand vol. 2 @ BVSC uszoda

Idén is megtáncoltatjuk a BVSC strandot. Hasonlóképp a tavalyihoz, maradt a két kristálytiszta medence és a város legbarátibb zöld gyepe.

A nyárbúcsú legfőbb értéke az lesz, hogy amíg a szokásos fröccsözős zenefogyasztás megy, különböző versenyeket rendezünk. Megverhetitek barátaitokat pétanque-ban, forgózhattok szédülésig, tollasozhattok izomból szeretteitekkel. A nyerteseket egyébként díjazzuk is. Előre kell majd nevezni, de erről később bővebben. A placcot a Trash_op festi majd fényesre.

// Lineup

Soundbank

Prsly

Vérteshow

Pétanque boys / Manek, Blatti, Hi, Tom Select

Flux audio vizuális szett

// Vetítés

Trash_op

// Jegyek

2000 huf

Elővétel: 1200 ft.

Regisztráció: www.kolorprojekt.hu

A belépőjegyet most elővételben, 2.000 helyett 1.200 forintért lehet megvásárolni a Simple alkalmazással. Ehhez csak le kell tölteni az appot (iPhone vagyAndroid), regisztrálni, majd a Jegy szolgáltatáson keresztül vásárolni. Lepd meg a rokonokat és a barátokat  is egy belépővel, és mutasd meg nekik, milyen egyszerű mobillal bejutni a buliba!

www.facebook.com/​events/​769264863115462/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó