Pulzar

Partyajánló

Körös-Toroki Napok 2014 @ Körös-torok üdülő

Fellépők
Dátum 2014. július 31. – 2014. augusztus 3.
Helyszín Körös-torok üdülő
Stílus Tech-house, Progressive House, Minimal, Dance,
Deep House, Disco, Dub, Electro,
House, Techno, Trance
Körös-Toroki Napok 2014A Körös-Toroki Napok az esti programokon túl évről-évre a régió legnagyobb szabású kulturális és családi programját is kínálja minden korosztály számára.Körös-torok üdülő

Körös-Toroki Napok 2014 @ Körös-torok üdülő

A Körös-Toroki Napok az esti programokon túl évről-évre a régió legnagyobb szabású kulturális és családi programját is kínálja minden korosztály számára.

Többek között ingyenes sportprogramok RUBINT RÉKÁVAL és KATUS ATTILÁVAL várják a nagyérdeműt az Alföldi tej RISKA termékének sport és családi napján szombaton.

A KTN immáron dekralált célja - egy generációkon, stílusokon és műfajokon átívelő össztársadalmi és szórakoztató esemény létrehozása, mely éppúgy megfelel a több mint két évtizedes hagyományoknak, mint az új idők kihívásainak.

 

A legkisebbektől, az „érettebb” korosztályig, a DJ programoktól az élő koncertekig, a hagyományőrző és kulturális előadásoktól, a szórakoztató műsorokig, a vásári forgatagok pecsenyés-sütödés választékáig egy színes, a szó klasszikus értelmében vett valódi fesztivál megújítása és értékeinek megőrzése lebeg a szervezők szeme előtt.

 

Így az évek óta meglévő több 10.000-ezres látogatói létszám nem csupán megtartása, de növelése a cél, mellyel a Dél-Kelet Magyarországi régió egyik legnagyobb múltú és legrangosabb fesztiváljának országos hírnevét is igyekszünk öregbíteni.

 

NAGYSZÍNPAD

 

A nappali ingyenes kulturális, családi és gyermek programok mellett az esti és éjszakai koncerteknek ad otthont. 4 nap, 4 különböző tematikában és zenei világban lépnek majd színpadra az ország legjobbjai:

 

C s ü t ö r t ö k ö n: a punk-rock jegyében a Depresszió, a Road, az Időgép, a Dorothy, mellett a T-34 és a The Fly zenekar lép fel.

 

P é n t e k e n: a hazai rap, hip-hop nagyágyúi lépnek színpadra: a Punnany Massif, Majka & Cutris, Essemm, Mr. Busta, és további tehetségek bemutatkozásával lesz teljes a 2. nap programja.

 

S z o m b a t: a retro jegyében a 80’-as, 90’-es évek „all stars válogatottja” vonul fel, a legnagyobb sztárokkal! Korda György & Balázs Klári, Nagy Feró, Dobrándy Ákos (TNT), Animal Cannibals, Kozmix, mellettük pedig DJ Dominique szórakoztatják a nagyérdeműt.

 

V a s á r n a p: a hagyományos INGYENES zárónapon a megszokott nagyszabású tűzijáték mellett Gáspár Laci és a helyi születésű Bebe (Back 2 Black) valamint DJ Freddyboy lép majd fel.

 

LAGUNA BEACH – egykori Vállalkozói Udvar

 

A korábban Vállalkozói Udvar-ként elhíresült büfé-együttes az idén Dél-Kelet Magyarország legnagyobb és legnívósabb szabadtéri szórakozó helyévé alakul át.

 

 A LAGUNA BEACH Club-ra keresztelt szórakoztató komplexumban (www.lagunabeach.hu) lépnek majd a pult mögé a modern tánczenés, EDM, műfaj legismertebb és legelismertebb DJ-i: Bárány Attila, Chris Lawyer, Andro, Júlia Carpenter, a Katapult-DJ-páros (Bozóky és Lipóczy), Wallas, Tomy Montana, Johnny Pappa, Lennard, Roberto, Big Bill. 

 

HAPPY DAY GARDEN - ELECTRO-TOROK DJ FESZTIVÁL

 

Az e-zene house és techno műfaját a már hagyományosnak számító Electro-Torok DJ Fesztivál szállítja az idén is külhoni sztárral. Mellette 3 napon keresztül a hazai elit vonul fel: Budai, Jay Lumen, Sanfranciscobeat, Pat Duff, James Cole, Shabaam, (a Badgirls Trio), Kühl, Snake Sedrick aka Son-tec, Newl, Mateo&Spirit, Rob!n, Szeka illetve a régió fiatal tehetségei kapnak teret.

 

HAPPY DAY DISCO

 

A Körös-Torok legrégebbi szórakozó helye a hagyományos disco rajongóinak nyújt évről-évre teltházas helyszínt a környék legjobb házigazdáival és sztárvendégekkel.

Newic, Dj Dominique, Wallas, Big Bill, DJ Neptun, Dj Windy & Tailor, Dj Devil, Dj Luis,

 

További sztrávendégek és zenekarok, programok szervezés alatt…

JEGYÁRAK

 

Elővételes bérlet:

3 napos kedvezményes bérlet csak elővételben: 5990 Ft

 

Kapható:      Csongrád: Tour Inform Iroda – Szentháromság tér 8

illetve a Ticketportal országos jegyiroda hálózatában és online: www.ticketportal.hu  (keresd a www.ticketportal.hu oldalon a legközelebbi elárusítóhelyet, vagy rendeld meg ugyanitt online!)

 

Helyszíni árak:

Bérlet: 7500 Ft        

Napijegy: 3500 Ft (koncertekre és mind a 3 klubhelyszínre is jogosít)

Koncertjegy: 1500 Ft/nap (csak a koncertekre jogosít)

Facebook event: www.facebook.com/​events/​1409995262607638/​

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó