Pulzar

Partyajánló

ConcordeTV pres VIDEOCAST #01 @ Ismeretlen

Fellépők
Dátum 2014. április 26.
Helyszín Ismeretlen
Stílus Techno
ConcordeTV pres VIDEOCAST #01Áprilisban egy már régóta tervezett kezdeményezés indul útjára a Concorde csapatától, melynek keretében szeretnénk hozzátok közelebb vinni azt, amit csinálunk és emelett egy kicsit személyesebbé is tenni.Ismeretlen

ConcordeTV pres VIDEOCAST #01 @ Ismeretlen

Áprilisban egy már régóta tervezett kezdeményezés indul útjára a Concorde csapatától, melynek keretében szeretnénk hozzátok közelebb vinni azt, amit csinálunk és emelett egy kicsit személyesebbé is tenni.

Az új Videocast sorozatunk időről időre egy titkos és exkluzív helyszínről jelentkezik. Az első aklaommal rezidenseink kapják a főszerepet, ám a későbbiekben hozzánk közel álló, különleges vendégek is csatlakoznak. Ezeken az eseményeken minden esetben egy meghatározott és limitált rendszernek megfelelően biztosítjuk a szabad helyeket. A helyszíni részvétel mellett pedig természetesen alternatívaként kínáljuk a Soundhead közreműködésével élőben sugárzott video közvetítésünket.

Az első élő adásra április 26-án kerül majd sor egy budapesti helyszínen, ami 17:00 órától lesz elérhető egészen késő estig.

Erre az alkalomra szeretnénk 20 helyet külön biztosítani egy játék alkalmával, a kisorsolt személyeket és barátjukat pedig vendégül látni.

Nils
SveTec
Lifeform
Nilux 

Soundhead Stream On: http:/​/​bit.ly/​1qDKOFd
Soundhead Ustream: http:/​/​bit.ly/​1eDTTMs
Leopold: http:/​/​on.fb.me/​1kWTyqT

www.facebook.com/​events/​1409510709320397/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó