Pulzar

Partyajánló

SHAKE! 1st. B-DAY BASH @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2014. február 20.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Drum and Bass, Dub, Dubstep, Electro
SHAKE! 1st. B-DAY BASHA SHAKE! első szülinapi bulija és egyben Majestik születésnapja is most csütörtökön a Corvntetőn!Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

SHAKE! 1st. B-DAY BASH @ Corvintető, Budapest

A SHAKE! első szülinapi bulija és egyben Majestik születésnapja is most csütörtökön a Corvntetőn!

Az elmúlt 1 évben havonta szállítottuk Nektek a hiphop orientált tánczenéket a legrégebbiektől a legújabb darabokig és vendégül láttunk rengeteg hazai hiphop arcot. Fellépett nálunk Saiid (AKPH), Bom (DSP), Dj Bootsie, Dj R-Nold (Punnany Massif), Dj N1CE, Dj Nara stb.

Most itt az idő, hogy megünnepeljük ezt a remek évet és bulizzunk egy nagyot! A hangulatért állandó fellépőink a DUBLIC ikrek, GERYSSON és MAJESTIK felelnek, akik ismét magukkal hozzák a stílusoktól független hiphop-közeli zenéiket.
------------------------------------------------
A Shake a Corvintető egyik legújabb havi klubestjeként 2013 februárja óta működik. Célja, hogy egyedülálló módon összefogja a HipHop közönséget Budapesten (hazait és külföldit egyaránt), ahol eddig nem látott összetételű fellépők (Dublic, DJ Gerysson, DJ Majestik) és alkalmi vendégeik hallhatóak az egész szcénából.

A zenei koncepció a régi és az új zenék sajátos találkozása, az oldskool hiphop-on alapuló és innen az újabb irányzatokba tartó zenék prezentálása műfaji kötöttségek nélkül. Roots hiphop, dub, reggae, boombap, majd ghetto funk, glitch hop, midtempo és egyéb fuzionális stílusok.

A klubest alapját képezi a turntablism, az élő scratch-ek, effektek, trükkök bemutatása egyszerre három DJ-pult (2 keverő, 2 cd lejátszó, 2 lemezjátszó, 1 QFO Scratch lemezjátszó) használatával.

Persze a cél elsősorban a közönség igényeinek kielégítése illetve finom ízlésformálás is egyben és nem utolsó sorban egy olyan folyamatosan megújulni képes, sokszínű, HipHop zenén alapuló klubest létrehozása, amely eddig ilyen formában még nem létezett itthon.

---LINE UP---

Vendégek:
Zéessó (TheShowCrew)
Saiid (AKPH)

DUBLIC
GERYSSON (DSP, Bloose Broavaz)
MAJESTIK (Bloose Broavaz)


--INFO---

✖ Dátum / Date : 2014.02.20. Csütörtök/Thursday
✖ Kezdés / Start : 22:00
✖ Helyszín / Venue: Corvintető
✖ Belépő / Tickets: 500 HUF (22.00-től/ from 10pm)
✖ Korhatár / Age limit: 18+

www.facebook.com/​events/​803379493022584/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó