Pulzar

Partyajánló

New Years Eve Techno Night @ Lilla Bár

Fellépők
Dátum 2013. december 31.
Stílus House, Electro, Tech-house, Techno
New Years Eve Techno Night @ Lilla BárTechno kánaán szilveszterkor Debrecenben! A Double D Music Production következő rendezvénye kétségtelenül a műfaj szerelmeseinek gyűjtőpontja lesz a 2013/14 év fordulóján, hiszen a hazai klasszis, NEWL mellett a régió szakavatott mesterei és ifjú tehetségei váltják egymást a lemezjátszók mögött. A helyszín a többszörösen bizonyító Lilla Bár, ahol nemcsak a nyitva tartás szabályozása rugalmas (lévén, hogy non-stop a hely), de a személyzet is strapabíró és barátságos.

New Years Eve Techno Night @ Lilla Bár

Techno kánaán szilveszterkor Debrecenben! A Double D Music Production következő rendezvénye kétségtelenül a műfaj szerelmeseinek gyűjtőpontja lesz a 2013/14 év fordulóján, hiszen a hazai klasszis, NEWL mellett a régió szakavatott mesterei és ifjú tehetségei váltják egymást a lemezjátszók mögött. A helyszín a többszörösen bizonyító Lilla Bár, ahol nemcsak a nyitva tartás szabályozása rugalmas (lévén, hogy non-stop a hely), de a személyzet is strapabíró és barátságos.

A Double D Music Production estjei – eddig összesen négy – tökéletesen példázzák és alátámasztják a tézist, mely szerint létezik igényes techno kulturált közönséggel, s hogy az undergroundra igenis van kereslet a fővároson kívül is. Debrecen és környéke valaha a techno egyik kelet-magyarországi fellegvára volt, aminek hatása ma is érezhető a hajdú-bihari megyeszékhelyen és környékén megmaradt aktív kis csoportok körében, melyeknek tagjai nem hajlandóak alább adni a legjobb minőségnél, ha zenéről, s ezen belül is technóról van szó. A DDMP őket gyűjtötte újra egybe, sőt a fiatalabb generáció képviselőit is sikeresen megtalálta a partisorozattal. Most, hogy közeleg a szilveszter, ideje hát minden érintettnek elővenni a piros szövegkiemelőt, s nagy betűkkel beírni a dátum mellé ezt a bulit!

Az szilveszteri parti kiemelt vendégét, DJ Newl-t mindenki ismeri, akinek valaha is köze volt idehaza a technóhoz. Rengeteg boldog pillanatot okozott már az elmúlt lassan két évtizedben a magyar partiarcoknak mértani pontossággal felépített szettjeivel, gondosan összeállított szelekciójával az ország szinte minden jelentősebb és kisebb klubjában, de elképzelhetetlenek nélküle a legnagyobb honi techno happeningek, fesztiválok is. 

Monocraft a helyi különítmény kimagasló képviselője, aki nemcsak a DJ-pultban brillírozik, de saját szerzeményekkel is folyamatosan megörvendeztet minket. A debreceni illetőségű úriember zenéit, remixeit olyan kiadók katalógusában találjuk meg, mint a Android Muziq, Silent Steps, Nachtstrom Schallplatten, Elektrax, Darknet, Phobiq, Brood Audio vagy az Amazone Records. Monocraft lassan másfél évtizedes pályafutása alatt hétről hétre osztotta az igét Debrecenben, miközben a techno szinte minden irányzatát palettájára vette.

Eddie Horse ugyancsak a helyi techno elitalakulat tagja, és akárcsak Monocraft, ő is 1999 óta gazdagítja szettjeivel a szcénát. Debreceni lévén, leginkább itt találkozhatott vele a közönség, de megfordult a sárospataki Highlandertől az egykori legendás budapesti Kashmirban, valamint a Prádén és a MAYDAY-en is. Ő volt az egyik fele a SCHRANZ DAZE nevű formációnak, bulijaiknak a Hódos Imre Rendezvénycsarnok előterme adott helyet 5 éven keresztül, 2004 és 2009 között. 

Warped már az eggyel újabb generációból érkezett, ám tudását és szakmai felkészültségét tekintve abszolút megállja a helyét a „nagyöregek” között, ráadásul – a DD MP másik alapítójával, DJ Dave-vel együtt, aki egy külföldi „kiküldetés” miatt nem lesz ott 31-én – évekig a legendás sárándi M47 rezidense volt. Saját szerzeményekkel 2011 óta színesíti a techno trackek kínálatát. Az ő munkái egyebek közt az Italian Style, a GLM, a Patterna, a Reosrted Recordings, a DSR Digital, az Innervate Records, a Tontek, az NPR Limitless, a TechHead és az Achromatq gondozásában láttak napvilágot.

Davy szinte egyszerre született magával a techno stílussal. Bár az úgynevezett „hőskorban” még ő maga is tipegőt viselt, mégis vérében van a hangzás csínja-bínja. Davy 2004 óta pörgeti aktívan a lemezeket, és biztosak lehetünk benne, hogy most sem fog spórolni sem hangerőn, sem bpm-en. 

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/570504283028247/

további linkek:
https://www.facebook.com/newldj
https://www.facebook.com/djDavyHUN
https://www.facebook.com/monocraftofficial
https://www.facebook.com/djeddiehorse

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-05-09] Season Closing Techno Night
    @ Lilla Bár

    Last minute kéjutazás a techno nagymestereivel A D & D Music Productions sorozatának első évadját impozáns line-uppal zárja. A 2014. május 9-i Season Closing Techno Nighton újra összeáll a nagy csapat: ZSIROS, SCHIMDT, DJ DAVE, WARPED és DAVY.
  • [2013-11-15] Techno Legends Night
    @ Lilla Bár

    A techno örökéletű és érvényű. Mi sem bizonyítja ezt ékesebben, mint az a vadonatúj klubest, ahol a főszerepben e gazdag, folyamatosan megújuló és újjáéledő műfaj legjelesebb hazai képviselői állnak a lemezjátszók mögé, mindig más koncepció alapján kiválasztva a vendég DJ-ket az újabb és újabb névre keresztelt egyes összejöveteleken.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó