Pulzar

Partyajánló

Legends of Flört - Goodbye 2013

Fellépők
Dátum 2013. december 31.
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house,
Techno
Legends of Flört - Goodbye 2013Az elmúlt 12 év legkedveltebb rezidens lemezlovasai és az elmúlt 12 év legjobb partijainak legendás hangulata köszön vissza ránk az idei év utolsó napján. Bátran mondhatjuk, hogy a nyugat Magyarországon a legnagyobb és a legjobb SZILVESZTERI bulit ezúttal is Siófokon élhetitek át.

Legends of Flört - Goodbye 2013

Az elmúlt 12 év legkedveltebb rezidens lemezlovasai és az elmúlt 12 év legjobb partijainak legendás hangulata köszön vissza ránk az idei év utolsó napján. Bátran mondhatjuk, hogy a nyugat Magyarországon a legnagyobb és a legjobb SZILVESZTERI bulit ezúttal is Siófokon élhetitek át.

A Flört the Club, a Truesounds, a Signature Party és a Stereotrip közös szervezésében egy nem mindennapi felállás keretén belül búcsúztatjuk az idei esztendőt.

A legendás FLÖRT CSALÁD és a jelenlegi Flört közönség kedvencei ismét egy pultban hosszú évek után először.

CHRISS RONSON (Stereotrip)
DANDY aka PETER MAKTO (TrueSounds)
KÜHL (Signature Party)

A három név önmagában elég ahhoz, hogy egy felejthetetlen élménnyel legyünk gazdagabbak, de időközben az utánpótlás is felnőtt a feladathoz, így az újabb kedvencek is velünk lesznek ezen az éjjelen.

INVOICE aka GREGORY S (TrueSounds)
STAMP (Signature Party)
DAVKO (TrueSounds)

Így lesz teljes az idei varázslatos Flört szilveszteri buli. FONTOS és HASZNOS tudnivaló, hogy ez NEM KLASSZIK buli, de előfordulhat, hogy megszólal egy egy nagy klub himnusz is az éjféli taktusok után.

LEGENDS OF FLÖRT - GOODBYE 2013 NY EVE PARTY
2013-12-31
FLÖRT THE CLUB - SIÓFOK

CHRISS RONSON
DANDY AKA PETER MAKTO
KÜHL
INVOICE AKA GREGORY S
STAMP 
DAVKO


Start: 22h
End : 08h

Belépő: 
2500HUF - éjfélig
2900HUF - éjféltől

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2015-04-11] Carlo Lio // Flört The Club
     

    Mikor Dubfire meghallotta a zenéjét, azonnal szerződtette a saját ügynökségéhez a Bullitt agencyhez, aminek mai napig stabil és egyik legsikeresebb tagja. Hamisítatlan kanadai techno vezér, aki a világ legjobb klubjaiban és legnagyobb fesztiváljain pl Barrakud,Monegros,BPM stb. pörget.
  • [2014-09-13] BYE BYE...SUMMER
     

    Újabb nyarat hagyunk a hátunk mögött és hamarosan egy újabb szezon zárul. Az elektronikus zenei élet eddig még sosem látott változások napjait éli meg.
  • [2014-06-08] TrueSounds pres. IKREK ÉJSZAKÁJA 10
    @ Flört

    IKREK ÉJSZAKÁJA 2005-2014 - egy hosszú, 10 éves időszakot ünnepelünk most! Jubilál a TRUESOUNDS, jubilál az IKREK ÉJSZAKÁJA!
  • [2014-03-15] Season Opening Party 2014
    @ Flört

    Március 15-én beindul a 2014-es szezon a siófoki Flört The Clubban a brit ikon, Steve Lawler fellépésével. A legendás hangulatú bulik sorában újabb felejthetetlennek ígérkező megmozdulás következik, ahol a hazai celebráns Jay Lumen és Kühl lesz.
  • [2014-02-15] Valentine Party Dave Seamannel
    @ Flört

    Egy élő legenda a legendás siófoki klubban: Valentine Party Dave Seamennel a Flört The Clubban 2014. február 15-én! A patinás klub a hazai élvonalból is meghívott egy élő legendát Budai személyében, míg az új nemzedék krémjét a Truesoundsos Invoice képviseli. A minőségi elektronikus zene szerelmesei nem is kívánhatnának maguknak a szerelem és szeretet ünnepére szebb ajándékot.
  • [2013-12-25] Flört Christmas with Matthew Dekay
    @ Flört

    Boldogan mosolygó, táncoló emberek mindenütt, a meghitt ünnep atmoszférájával átitatott hangulat, zenék, amiktől hevesebben dobog a szív: ilyen egy karácsonyi buli a Flörtben. Bár a szereplők évről évre változnak, az élmény örök. 2013-ban ezt a minőséget prezentálva új szintre emelkedik a „Flört Karácsony” mint fogalom MATTHEW DEKAY fellépésével.
  • [2013-11-02] HALLOWEEN PARTY w/ Joris Voorn
    @ Flört

    Ünnepeljétek az év legmisztikusabb éjszakáját JORIS VOORN-nal a siófoki Flörtben! Az idén 25 éves klubban a különleges alkalomhoz méltó a szereposztás a DJ-pultban is: a világhírű holland DJ/producer mellett magyar oldalról szintén a szcéna arisztokráciájához tartozó nevek kecsegtetnek Jay Lumen és Yvel & Tristan személyében.

Helyszín

  • Flört

    8600 Siófok Sió utca 4.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó