Pulzar

Partyajánló

ILLEGAL DRUMS CHRISTMAS EVENT

Fellépők
Dátum 2013. december 25.
Stílus House, Deep House, Tech-house, Techno
ILLEGAL DRUMS CHRISTMAS EVENTA nyáron jelentkeztünk utoljára az Illegal Drums Piknik keretei között! Időszerű a tél beköszöntével behúzódnunk Sopron legújabb szórakozóhelyére a Palace Mediterrano-ba, hogy egy újabb „utazásra” invitáljunk TÉGED karácsony estéjén!

ILLEGAL DRUMS CHRISTMAS EVENT

A nyáron jelentkeztünk utoljára az Illegal Drums Piknik keretei között!
Időszerű a tél beköszöntével behúzódnunk Sopron legújabb szórakozóhelyére a Palace Mediterrano-ba, hogy egy újabb „utazásra” invitáljunk TÉGED karácsony estéjén!

December 25.-én, amikor már mindenki szenved a bejgli mérgezéstől, nem árt egy kis testmozgás... nos többek között erre is gondoltunk, amikor létrehoztuk ezt az eseményt, no meg persze, hogy a jó zenék iránti éhségeteket csillapítsuk! 
A "táncoltatós" house és techno zenék, a kulturált, vadonatúj környezet, a hangulatos vizuál a több, mint 12 ezer Watt hangtechnika, és a soproniak számára ismerősen csengő DJ nevek, az igazi "illegaldrums" atmoszférát garantálják.
Gyertek el és tegyük együtt hangulatossá ezt az estét! 

Helyszín: www.facebook.com/palacesopron

Fellépők:

KÜHL
www.facebook.com/​kuhltamas

IGOR DO'URDEN
www.facebook.com/IgorDourden.aka.Reecoba

C.MOLLE
www.facebook.com/laszlo.sovegjarto

CARTRIDGE & STILLHALTER
www.facebook.com/smashing.beats

Belépő: 1.500,- HUF

A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

https:/​/​www.facebook.com/​events/​1432967933588322/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2019-06-26] VOLT Fesztivál 2019
     

    A VOLT Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, melyet immáron 27. alkalommal rendeznek meg Sopronban. A fesztiválon a rock, az elektronikus zene és a világzene mellett számos más műfaj képviselői is fellépnek június 26. és 29. között.
  • [2017-06-27] Telekom VOLT Fesztivál 2017
    @ Sopron

    Az idei Volt Fesztivál 25. évfordulója alkalmából 6 napos program várja a fesztiválozókat június 27. és július 1. között Sopronban.
  • [2015-07-01] VOLT Fesztivál 2015
     

    A lassan negyedszázados fesztivál 2015-ben sem vesz vissza a lendületből és ismét markáns fellépősorral, zseniális hangulattal intézi el, hogy idén is a Volt Fesztivál legyen az egyik legjobb nyári élményünk!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó