Pulzar

Classic Boat flyer

Partyajánló

Classic Boat @ Primus Hajó

Fellépők
Dátum 2013. szeptember 14.
Helyszín Primus Hajó
Stílus Trance, House, Dance
Classic BoatHELYSZÍNVÁLTOZÁS! A rossz időjárás miatt, másik helyszínen lesz megtartva a buli! Igyekeztünk a rendezvény színvonalához méltó helyszínt találni, így sikerült megegyeznünk a Kopaszi Gáton található Le Bistro-val! 11 órától a KOPASZI GÁTON várunk mindent egy igazi CLASSIC bulival!Primus Hajó
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: Dura66
összes résztvevő megtekintése

Classic Boat @ Primus Hajó

HELYSZÍNVÁLTOZÁS! A rossz időjárás miatt, másik helyszínen lesz megtartva a buli! Igyekeztünk a rendezvény színvonalához méltó helyszínt találni, így sikerült megegyeznünk a Kopaszi Gáton található Le Bistro-val! 11 órától a KOPASZI GÁTON várunk mindent egy igazi CLASSIC bulival!

Az életet nem azok a napok jelentik, amelyek elmúltak, hanem azok, amelyekre emlékezünk. Azok a percek, amikor megszerezted az első csajod, megnézted az első napfelkeltetét a barátaiddal, amikor kedvenc zenédre csápoltál a klubban! Ezek a pillanatok lesznek, amit senki nem vesz el tőled, ezek a pillanatok, amelyek évek múltán is mosolyt csalnak az arcodra.

Gyere el szeptember 14-én, lépj ki a szürke hétköznapokból, Sterbinszky és Schulz vezényletével. Adj magadnak egy őrült éjszakát, utána kijózanodunk, és mehetsz vissza a mindennapokba.

Éjfélkor elindulunk a Dunán, nem tudjuk még merre, amerre jól fog esni. Elindulunk és hátra hagyjuk a felelősségteljes életünket, hogy pár órára újra élvezzük a pillanatot.

Az elmúlt 15 év legjobb klubzenéi, a jeges whisky, a Duna varázsa, és a 250 legjobb partiarc vár a Party Boaton...

Belépő: elővételben: 3000 Ft, helyszínen: 5000 Ft

Elővételi helyszín: Hamarosan!

A hajó csak 250 fő befogadására alkalmas, a party limitált!

DJ.-k: Sterbinszky I Dan Von Shulz

Hajó: Primus Hajó

Beszállás: Hotel Hélia előtti rakparton.


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó