Pulzar

The Etiket w/ SPEKTRE LIVE (UK), HOT X, SANFRANCISCOBEAT, SIKZTAH, NEWL, SPACEMONKEI, SNASH NG flyer

Partyajánló

The Etiket w/ SPEKTRE LIVE (UK), HOT X, SANFRANCISCOBEAT, SIKZTAH, NEWL, SPACEMONKEI, SNASH NG @ Club Vertigo, Győr

Fellépők
Dátum 2012. október 21.
Helyszín Club Vertigo, Győr, Richter J. u. 11.
Stílus Techno, Tech-house, Minimal, Progressive House,
House
The Etiket w/ SPEKTRE LIVE (UK), HOT X, SANFRANCISCOBEAT, SIKZTAH, NEWL, SPACEMONKEI, SNASH NG2012.10.21.Vasárnap (másnap szünnap)Club Vertigo, Győr, Richter J. u. 11.

The Etiket w/ SPEKTRE LIVE (UK), HOT X, SANFRANCISCOBEAT, SIKZTAH, NEWL, SPACEMONKEI, SNASH NG @ Club Vertigo, Győr

2012.10.21.Vasárnap (másnap szünnap)

2012.10.21.Vasárnap (másnap szünnap)

www.sikztah.com presents:

The Etiket: Season Opening w/ SPEKTRE LIVE (UK), HOT X, SANFRANCISCOBEAT, SIKZTAH, NEWL, SPACEMONKEI, SNASH NG

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Venue: / Helyszín: Club Vertigo - Győr Richter J. u. 11.

Start: / Kezdés: 22:00h - End: / Befejezés: 6:00h

Presale tickets / Jegyek elővételben kaphatók 10.08.-tól 10.21.-ig (17:00h-ig) 2490 Huf / 9 Euro

At these places: / Az alábbi helyeken:

-Roxy Discount (McDonalds-Győr, Baross út)

-Retro Jeans Store (Győr, Árkád)

-Retro Outlet (Győr, Pláza)

-PartyZoo Jegyiroda (Győr, Szigethy Attila u. 21.)

At the venue: / A helyszínen: 2990 Huf / 11 Euro

VIP: 6000 Huf / 21 Euro

Mailto:

info@mecca.hu

Web:

www.sikztah.com

www.theetiket.hu

A beléptetés jogát a rendezőség fenntartja!

17+ / 18- megkülönböztetve / 18 éven aluliakat szeszesitallal illetve dohányárúval nem szolgálunk ki.

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

SPEKTRE LIVE - (Respekt.Great Stuff.1605.Excentric-UK)

www.spektre.co.uk

www.facebook.com/SpektreLive

HOT X - (Deadcode)

www.hotx.hu

www.facebook.com/HotX.Deadcode

SANFRANCISCOBEAT - (FADE.Fairlads.Foundation)

www.facebook.com/sanfranciscobeat

SIKZTAH - (The Etiket.DUMDUM.Mecca Events)

www.sikztah.com

SPACEMONKEI - (Ablak-A-Dubra.Tilos)

www.facebook.com/spacemonkei01

SNASH NG

www.facebook.com/pages/Snash-NG/189406017745056?fref=ts

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

SPEKTRE (UK)

Ha a sikert egy listán lehetne mérni, náluk már nem lenne üres rubrika. Fellépések szerte Európában – pipa, lenyűgöző saját megjelenések és remixek – pipa, Beatport listavezető pozíció – pipa, a legnagyobb techno nevek támogatása, mint Sven Väth, Dubfire, Stephan Bodzin és Laurent Garnier – pipa” – Mixmag

„Spektre produkciói olyan őszinte technóból épülnek fel, amely tényleg magában hordozza a rave hangulatát. Remek zenék, melyek egyszerre mókásak és táncolhatók. Ezek a srácok egyre csak nagyobbak lesznek” – James Zabiela

A Spektre az utóbbi időben egy merész, komplex hálót szőtt az underground tánczenei elit köré. Filthy Rich és Paul Maddox kreálmányaként a duó önmagát formálja a közös, elektronikus zene iránt érzett szenvedély mentén, a technológiai lehetőségek minden elképzelhető határát feszegetve. Együttműködésük során a stúdióban közös élményeik alapján haladnak a sötét, baljós hangok, torz és kísértő vokálok valamint nyugtalanító, atmoszférikus alapok nyomán. Újító hangzásuk a korai detroiti techno nagynevű előadóiból merít, mint Joey Beltram vagy az R&S művészei, kombinálva olyan mai producerzsenik hatásával, mint Dubfire, Martin Buttrich, Trentemoller vagy éppen Stephan Bodzin. Az underground szcéna vezető személyiségeiként élő fellépéseik a rave korszakot idéző melódikus, ugyanakkor borotvaéles ütemekkel telnek meg, megjelenéseik pedig minden egyes hétvégén garanciát nyújtanak a tömött táncterek forróvá és izzasztóvá válására.

Producerként legtöbbször a Beatport top10 listákon csücsülnek legújabb agymenéseikkel, melyeket nagy presztízsű, elsővonalas kiadók jelentetnek meg, úgy mint a Yoshitoshi, Great Stuff, Dekadent Schallplatten, Dance Electric, 303 Lovers és a Weave, remixeik pedig hasonló magasságokban elhelyezkedő címkéken látnak napvilágot, mint a Craft, Audio Therapy, John Henry and Spectrum. Zenéik felkerültek Renaissance és Umek lemezekre is, „Live at Glade Festival” albumuk pedig a VeryVeryVeryWrongIndeed-en keresztül jutott el a tömegekhez 2009-ben. A Spektre a techno legnagyobb újítóinak teljes támogatását élvezi: Carl Cox, Sven Väth, Richie Hawtin, Dubfire és James Zabiela is ebbe a körbe tartozik. A sajtóban is folyamatosan megjelennek, a Mixmag, a Dj Mag vagy az IDJ Mag is említhető azok sorában, akik hosszabban foglalkoztak velük. A Dj Mag odáig merészkedett, hogy a berlini producerek megélhetésével viccelődött a hazai (angol) kedvencek berobbanásával kapcsolatban.

Manapság kusza és mozgalmas utakon járnak, hiszen a kielégíthetetlen Spekte-éhes közönség szerte a világon tárt karokkal várja őket olyan helyeken, mint Mexikó, az Egyesült Államok, Ukrajna, Spanyolország, Németország, Görögország, Románia, Ausztria, Hollandia vagy épp Magyarország. Hazai pályán a nevezetes helyszínek közül feltétlenül említésre szorulnak fellépéseik londoni Matterben, a Ministry Of Soundban vagy az SW4 fesztivál hivatalos afterpartiján, ahol Eric Prydz mellett pörgettek. Rajongóik száma napról-napra megállíthatatlan mértékben növekszik. Új kiadójuk, a Respekt friss és izgalmas hangzást valamint koncepciót hozott exkluzív Spektre megjelenésekkel, emellett biztos táptalajt nyújt a feltörekvő, értékes producerek számára is. Az év vége óta Matt Cooperrel közös munkájuk illetve egy saját EP, a „From The Deep” mutatta meg az új label erejét. Első stúdióalbumuk 2010 tavaszán jelent meg, és már most garantáltan minden rajongó számára hatalmas csemegét jelentett. Nevük immáron bevésődött az elektonikus tánczene virtuális lexikonjaiba, a hajmeresztő páros pedig megállíthatatlanul tör tovább előre a következő hónapokban is. Egy saját szójátékukkal élve pedig mindig számítsatok a váratlanra, azaz „EXPEKT THE UNEXSPEKTED”!

Forrás: www.deadcode.hu

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

22:00-23:30 SpaceMonkei

23:30-0:30 Newl

0:30-1:30 SanfranciscoBeat

1:30-3:00 Spektre (UK)

3:00-4:00 Hot X

4:00-5:00 Sikztah

5:00-6:00 Snash NG


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó