Pulzar

Time Warp Italy 2012 flyer

Partyajánló

Time Warp Italy 2012

Fellépők
Time Warp Italy 2012A második Time Warp Italy nem csak a zenei programot bővítette a tavalyi évhez képest. A produkció nagy léptekkel halad affelé, hogy minél jobban elérje az igazi mannheimi Time Warp színvonalát. 20 Dj fog játszani 4 teremben. A fény és vizuál technikával is megpróbálnak lenyűgözni minket, mint például a háromdimenziós Sculpture Mappings elképesztő látványával. A Time Warp Italy így egyre közelebb és közelebb kerül a mannheimi kiadáshoz.

Time Warp Italy 2012

A második Time Warp Italy nem csak a zenei programot bővítette a tavalyi évhez képest. A produkció nagy léptekkel halad affelé, hogy minél jobban elérje az igazi mannheimi Time Warp színvonalát. 20 Dj fog játszani 4 teremben. A fény és vizuál technikával is megpróbálnak lenyűgözni minket, mint például a háromdimenziós Sculpture Mappings elképesztő látványával. A Time Warp Italy így egyre közelebb és közelebb kerül a mannheimi kiadáshoz.

  A remek lineup, innovatív produkció - ezek az elemek a 2 fő pillére a Time Warp filozófiájának. Miután sikeresen zárult a Time Warp Italy premierje 2011 októberében, a csapat már tervezi a lehetőségeket hogy minél jobban emlékeztessenek a mannheimi rendezvényre. Például Olaszországba exportálják a kivételes design-al rendelkező mannheimi mainfloort. " Köszönhetően a kifinomult infrastruktúrának, a Fiera Milano kiváló feltételeket biztosít. Nincsenek korlátozások sem technikai, sem kreatív szempontból," mondta Anatol Fried a produkciós menedzser.  Például a látogatók a portugál videoművészek a Dubvideo produkcióját élvezhetik. Mind a négy terem olyan flexibilis, ami lehetővé teszi a további ötletek és elképzelések megvalósítását.

 A line up nőtt az előző évhez képest 13ról 20 fellépőre. Nem maradhat el a nemzetközi underground színtér vezérhajói, mint Sven Vath, Richie Hawtin, Carl Cox és Loco Dice. A fejesek közt a helyi támasz Marco Carola, aki idén debütál a olasz Time Warpon. Ezenkívül lesznek ott csúcs mix előadók , újoncok és hazai hősök. Ellen Allien és Monika Kruse képviselik a női Dj-k csoportját, és Lucy a saját kiadóját, a feltörekvő Stroboscopic Artifacts-et képviseli majd a pultban. A román trio a Premiesku mellett az olasz kedvencek is fellépnek, mint Lele Sacchi, Giorgio Gigli vagy Romano Alfieri. Carrot és Pan-Pot is igazi szórakozást garantálnak, valamint Yaya és Mathias Tanzman a további nevek akik nagyszerű rezonanciával rendelkeznek az Európai House és Techno közösségben.

Line Up:

Sven Väth, Richie Hawtin, Carl Cox, Marco Carola, Loco Dice, Chris Liebing, Ellen Allien, Karotte, Pan-Pot, Matthias Tanzmann, Monika Kruse, Premiesku, Yaya, Fabio della Torre, Giorgio Gigli, Lele Sacchi, Lucy, Romano Alfieri, Marco Effe, Ezikiel

Időpont: 2012. Szeptember 29. szombat

Helyszín: Fiera Milano Rho

Jegyek és információ: www.time-warp.de és https://www.facebook.com/timewarpofficial

Lehetőség Magyarországon jegyfoglalásra leo@soundhead.net címen és további info: https://www.facebook.com/pages/Time-Warp-Hungary/361722613842648

http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=AMQa0CCQnfQ&list=UUAuKLTxRav0b5VGslSABLrw&index=2&feature=plpp_video


Flyer

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó