Pulzar

BACK TO SPACE - Cinetrip Water CIrcus flyer

Belépő
Mindenkinek10 000 Ft

Partyajánló

BACK TO SPACE - Cinetrip Water CIrcus

Fellépők
BACK TO SPACE - Cinetrip Water CIrcusNyakunkon a nyár, a csillagos ég, ideje hát visszatérni az űrbe, az éjjel hűsítő termálvízbe, vagyis a Cinterip Water Circus sparty-k párhuzamos dimenziójába.

BACK TO SPACE - Cinetrip Water CIrcus

Nyakunkon a nyár, a csillagos ég, ideje hát visszatérni az űrbe, az éjjel hűsítő termálvízbe, vagyis a Cinterip Water Circus sparty-k párhuzamos dimenziójába.

 

Jó néhány havi űrt hagyva maga után, a hirtelen megszakadt Rudas fürdős audio-vízuális sorozat augusztus 4-én a Széchenyi Fürdőben építi fel egy éjszakára a csillagközi vízi-birodalmat.

 

A XXII. századi fürdőélmény a galaxis olyan messzi-messzi pontjának tűnik majd, mintha a Tatuinon lennél, és érezheted, ahogy körbevesz a Naboo plazma energiája, a termálvízben virtuális gúberhalak, aiwhák, néhány kövér hal, a vízparton pedig peko-pekók és persze Jar Jar járják a táncot.

 

A folyékony űrutazás zenei programját Crimson space disco szettje nyitja, amit Palotai Sci-fi zene szettje folytat, majd a Fine Cut Bodies indít zenei támadást Martian Attack szettjével, végül a Skylab összehangolt audio-vizuális szettje kíséri a landolást. A helyszínre és az űrtémára szabott látványról a Skylab mellett a brazil Robson, a 2010-es Cinetrip VJ Torna Champion kategória győztese gondoskodik.

 

Váltsd meg az űrhajójegyed a Cinetrip Water Circus 2012-es kiadására, ami az elvarázsolt Széchenyi Fürdőben lesz, űrlényekkel, artistákkal, és egy nagy csomó hűsítő lével (mártózni és iszogatni is).

 

Öltözék: vízálló (ha előreláthatólag hűvös lesz az este, hozz melegebb ruhát is)

És a törülköződ ne feledd!

 

FELLÉPŐK:

Audio:

Crimson - Space Disco szett

Palotai - Sci-Fi szett

Fine Cut Bodies - Martian Attack

Skylab AV-szett

 

Vizuál:

Industrial pixelmagic  by Victor Robson and Skylab

 

HELYSZÍN:

 

Széchenyi Fürdő

1146 Budapest, Állatkerti krt. 11.

TOVÁBBI INFO:

www.cinetrip.hu, facebook.com/cinetrip

JEGYEK

Belépő: 10000 HuF (elővételben, és a helyszínen 22 órától)

Online jegyek: 40 EUR (http://www.cinetrip.hu/jegyek)

Páros jegyár: 16000 HuF (korlátozott számban, július 31-ig)

ELŐVÉTELES JEGYEK @ Hütte Kávézó: V. ker., Szabadság tér közepe, Budapest (a buli napján 18 óráig)

CSOPORTOS JEGYVÁSÁRLÁSI AJÁNDÉK-AKCIÓ

Ha nagyobb tételben vásárolsz Cinetrip belépőt, ajándékba adunk bizonyos számú jegyet. A csoportos jegyrendelési igényeket a sales@cinetrip.hu email címre várjuk a pontos darabszámmal, illetve a fizetés módjának megjelölésével.

 

Kérdéseiteket az info@cinetrip.hu e-mail címre várjuk.


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2014-08-09] Cinetrip
     

    CINETRIP – Summer Edition
  • [2011-08-06] Cinetrip WaterCircus
    @ Széchenyi Fürdő

    Budapest, 2011. július 18 – Szabadtéri Cinetrip partival színesedik Budapest augusztusi programkínálata. A Rudas fürdőbeli bulikról legismertebb partisorozat WaterCircus elnevezésű speciális projektjét 6-án este tartja, melyen DJ Tommyboy, DJ Palotai és DJ Budai zenélnek. A Cinetriphez emblematikusan kötődő interaktív vizuális művészek a Széchenyi fürdő építészeti értékei előtt hajtanak fejet ún. visual mappingjükkel.
  • [2010-07-16] Cinetrip presents Water Circus
    @ Széchenyi Fürdő

    A világhírű medencés látvány-parti szabadtérre költözik! Elektronikus zenei szabadtéri show vízen és szárazon, futurisztikus látványdömping!

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó