Pulzar

Partyajánló

Jövőzene Presents Futuremusic: Dodge & Fuski (Uk), @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. április 14.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Drum and Bass, Dubstep, House
Jövőzene Presents Futuremusic: Dodge & Fuski (Uk),Április 14-én a Future Music vendége a bristoli DODGE & FUSKI páros: a két úriember SKisM kiadójának, a Never Say Die oszlopos tagjai olyan neves előadók mellett, mint a Foreign Beggars, a Freestylers, Zomboy vagy 501.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Jövőzene Presents Futuremusic: Dodge & Fuski (Uk), @ Corvintető, Budapest

Április 14-én a Future Music vendége a bristoli DODGE & FUSKI páros: a két úriember SKisM kiadójának, a Never Say Die oszlopos tagjai olyan neves előadók mellett, mint a Foreign Beggars, a Freestylers, Zomboy vagy 501.

2011 eleje óta üstökösként ível a DODGE & FUSKI karrierje, végül is nem csoda, hiszen a duó teljesen egyedi hangzást kreált valahol a dubstep, az electro és a drum and bass határán. A saját kompozíciók és remixek a legnagyobb kiadók és producerek figyelmét is felkeltette. A producerpáros a BBC Radio 1 különböző műsorainak vagy a UKF csatorna állandó szereplője, mindezen túl a népszerűségre legjobb garancia, hogy eddig több mint 3 millióan töltötték le a a jelentős számú DODGE & FUSKI-felvételek egyikét a YouTube-on.

Legutóbbi felvételüket a Skrillex által fémjelzett Owsla adta ki. A duó folyamatosan járja a világot, turnézik Kanadában, Európában vagy akár Új-Zélandon, és végre elcsíphetjük őket Budapesten is egy felejthetetlen este kedvéért.

Az 2012. április 14-i est házigazdája Palotai, Wondawulf és a Dublic ikrek.

Időpont: 2012. április 14. 22.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Program: A Future Music bemutatja: Jövőzene – Dodge & Fuski (UK), Palotai, Wondawulf, Dublic
Jegyár: 800,-

Stílus: dubstep, electro, drum and bass


http://www.facebook.com/dodgeandfuski

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó