Pulzar

Plump DJs	 (UK) flyer

Belépő
Mindenkinek2 800 Ft

Partyajánló

Plump DJs (UK) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. április 7.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat
Plump DJs (UK)A világ talán legviccesebb és legkeményebb dj duója, akik a breakbeat-től a technó-ig minden jót tudnak és nyomnak egy újfent kiváló estjükön a Hajón a hazai szcéna legjobbjaival karöltve. Lee Rous és Andy Gardner a nu skool breaks egyik legnépszerűbb dj- és producer-párosa. A Duó először 1999-ben hallatott magáról a Plump Chunks/Electric Disco című kislemezével, amely az egyik legelismertebb és legjátékosabb kedvű Fingerlickin' breakskiadónál jelent meg. Az azonnali siker kézzelfogható volt: a 2000-es bemutatkozó album, az A Plump Night Out óriási durranás volt.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Plump DJs (UK) @ A38, Budapest

A világ talán legviccesebb és legkeményebb dj duója, akik a breakbeat-től a technó-ig minden jót tudnak és nyomnak egy újfent kiváló estjükön a Hajón a hazai szcéna legjobbjaival karöltve.

Lee Rous és Andy Gardner a nu skool breaks egyik legnépszerűbb dj- és producer-párosa.

A Duó először 1999-ben hallatott magáról a Plump Chunks/Electric Disco című kislemezével, amely az egyik legelismertebb és legjátékosabb kedvű Fingerlickin' breakskiadónál jelent meg. Az azonnali siker kézzelfogható volt: a 2000-es bemutatkozó album, az A Plump Night Out óriási durranás volt.

 Ezt követően 2001-ben az egyik angol kultúrális magazin a Mixmag felkérte a párost egy mix CD elkészítésére. A CD Elastic Breaks néven látott napvilágot, amelyet többek között Freq Nastyvel, és General Midivel karöltve alkottak meg.

A Plump DJ’s vidám funkybreakjét egész egyszerűen “zabálta” a nép, és ez nem is változott sokat az elmúlt nyolc évben. A világon mindenhol óriási tömegek várják fellépéseiket, és soha senki nem távozik azokról csalódottan.

A Fabric Club 2002-ben felkérte a “művész párost”, hogy készítsék el a FabricLive széria soron következő mix CD-jét.
A 2003-as Eargasm című nagylemezük megjelenése akkora népszerűségnek örvendett, hogy hatására Duó a Fabric Clubban Eargasm néven partysorozatot is indított.

A 2005-ös Saturday Night Lotion amit a 3. albumuknak is tekintenek, végleg a legnagyobb producer – előadók közé emelte őket.
Sikersorozatuk megkoronázása képpen a 2008-as Breakspoll-on, a világ első számú, immár hetedszer megrendezett breakbeat szavazásán három díjat is besöpörtek.

A legjobb producer a Plump Dj's, ezzel összhangban System Addict EP-jük az év kislemeze lett, valamint állandó rendszerességgel megtartott partysorozatuk, az Eargasm is elnyerte az Év klubsorozatának kijáró díjat. A banda neve összeforrt a Fingerlickin' Rec ords pályájával, akik az idei szavazáson a legjobb kiadónak kiáltott ki a szakma. A Plump DJs fiúk azon kevés breakbeat előadók közé tartoznak akiknek a számait több neves rádió is folyamatosan játsza a világon! 


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó