Pulzar

Belépő
22h -23 h2 500 Ft
23h -24 h3 000 Ft
24h után3 500 Ft
V.I.P. jegyek4 900 Ft

Partyajánló

Halloween Soundattack XXL @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2011. október 29.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus Progressive House
Halloween Soundattack XXLÚjabb mérföldkőhöz értünk, hiszen az őszi levélhullás megint csak azt jelenti, hogy az ország legjobb klubja az őszi/téli partikra készül, melyek közül az első a tradicionális Flört Halloween party. Az est elnevezése már önmagában sejtelmes, akár egy rémisztő éjszaka a temetőben Halloween-kor. Hazánk leghosszabb Halloween party-ja vár Téged és barátaidat Siófokon. Ezúttal 13 órán keresztül élvezheted a house, techno és tech house zenét. Az est különlegessége, hogy a régi és az új generációt is meglepjük egy egy világsztárral, akiket a hazai élvonal fiatal és idősebb lemezlovasai egészítenek ki.Flört, Siófok, Sió utca 4.

Halloween Soundattack XXL @ Flört, Siófok

Újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen az őszi levélhullás megint csak azt jelenti, hogy az ország legjobb klubja az őszi/téli partikra készül, melyek közül az első a tradicionális Flört Halloween party. Az est elnevezése már önmagában sejtelmes, akár egy rémisztő éjszaka a temetőben Halloween-kor. Hazánk leghosszabb Halloween party-ja vár Téged és barátaidat Siófokon. Ezúttal 13 órán keresztül élvezheted a house, techno és tech house zenét. Az est különlegessége, hogy a régi és az új generációt is meglepjük egy egy világsztárral, akiket a hazai élvonal fiatal és idősebb lemezlovasai egészítenek ki.

A sötét hangzások mestere és a progressive house úttörője MOSHIC várja azokat akik szeretnék átélni a régi idők nagy moziját, új köntösben.
Nevét nem kell bemutatni, hiszen aki elektronikus zenét hallgat a kezdetek óta az tisztában van az Ő képességeivel. Sőt,az új hullám eddig
koronázatlan királya JIM RIVERS is velünk lesz. Nevéhez a Global Underground kiadóját és hangzását köthetjük reflexből, de tovább lépett a ranglistán és jelenleg Carl Cox kiadójának az Intec records-nak az egyik legfelkapottabb művésze. Jim, a dallamosabb hangzásvilág mestere, tele dinamikus tech hatásokkal. A hazai fellépők névsora is összefoglalja a múltat a jelennel. Dandy a klub rezidense bizonyítottan áll a keverő mögött, ahogy a legendás Chriss - Kühl duó is napjainkig a Flört közönség kedvencei. Jay Lumen pedig minden bizonnyal az ország új feltörekvő egyénisége, kinek keze
nyomán mindig forró a tánctér, Ő az akit az aktuális generáció zeneéhesen követ klubról klubra. Egy igazi többgenerációs találkozás vár ,a legjobb hangulattal Rád a Flört The Club-ban október 29-én, szombaton.

Gyere el és add ki az őszi feszültséget egy XXL Halloween party-ban, ahol a Bomba jóvoltából ajándékokat vihetsz haza és mindezeket nagyon
csinos hostess lányoktól veheted át. Ezen kívül, különleges Halloween klubdekorációba öltöztetve láthatod kedvenc klubodat egy kivételesen erre az alkalomra felállított LED- visual fallal megspékelve!

Flört The Club – Siófok
HALLOWEEN SOUND ATTACK XXL
2011.10.29. Szombat
22-től másnap 11 óráig

Jegyárak:
22h -23 h 2500 Ft
23h -24 h 3000 Ft
24h  után  3500 Ft
V.I.P. jegyek 4900 Ft

Jim Rivers (UK),
Moshic (IL)
Dandy
Chriss Ronson
Kühl
Jay Lumen



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó