Pulzar

Telekom Bónusz Fesztivál 2011 @ HUNGEXPO

2011. október 15-én, szombaton, újra jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, az idén új névre keresztelt TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL.

 Már egészen biztos, hogy a HUNGEXPO négy hatalmas arénájában sorra kerülő, több mint 40 lemezlovast és live-act-et felvonultató esemény nemzetközi sztárvendégei között köszönthetjük az angol nehézsúlyú technovilágbajnokot, CARL COX-ot. Érkezik a brit legenda, SASHA, és a nemzetközi trance-szcéna egyik legkörülrajongottabb bálványa, FERRY CORSTEN is. Ugyancsak megtalálható a tekintélyes line-upban a svéd technoguru, ADAM BEYER, az elmúlt években a legnagyobb világsztárok közé emelkedő JORIS VOORN, és a brit live-act duó, a SPEKTRE is. Már egészen biztos a New York-i house nagymester, DENNIS FERRER, az olasz electrohouse duó, a CROOKERS, az üstökösként feltűnő fiatal techno-titán, GARY BECK, és a Bedrock kiadó egyik legmegbecsültebb művészének számító GUY J fellépése is. A trance kedvelők legnagyobb örömére GARETH EMERY, és a Hollandiából érkező JOCHEN MILLER sem marad ki a Telekom Bónusz fesztivál fellépő gárdájából, valamint igazi zenei csemegének ígérkezik a svéd produkciós duó, a DADA LIFE látogatása is. A külföldi szekciót erősíti még DJ OBSERVER Ausztriából, és MICHAL BREETH Szlovákiából.

A grandiózus line-up-ban természetesen hazánk legkiválóbb művészei is helyet kaptak, úgy mint: HOT X, BUDAI, PALOTAI, JAY LUMEN, STERBINSZKY, CHRISS, COYOTE, DANDY, JUTASI, IGOR DO'URDEN, NAGA & BETA, ANDRO, COLLINS, POLI, JUNKIE & HAWKY, PROFILE 25, SIKZTAH, LUDMILLA, NORA NAUGHTY, JAMES COLE, POLEPOSITION , STEREO KILLAZ, WONDAWULF, MONKEY 6.

A terjedelmes névsor ellenére azonban még mindig vannak meglepetések a Deadcode Production tarsolyában, melyekre szintén fény derül a közeljövőben. Friss hírekért és további információkért érdemes nyomon követni a rendezvény hivatalos weboldalát, a
www.bonuszfesztival.hu -t, illetve a www.deadcode.hu - t.


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2016-04-23] HYPERSPACE XX.
    @ HUNGEXPO

    Húsz éves a HYPERSPACE! 2016. április 23-án 20. születésnapját ünnepli a HYPERSPACE, amely két évtizedes történetével nem csak Közép-Európa legjelentősebb techno rendezvényévé nőtte ki magát, ezzel alapjaiban meghatározva a magyar elektronikus zenei kultúra fejlődését, hanem európai szinten is példátlanul hosszú ideje tartó technotörténelmi sikereket tudhat magáénak.
  • [2015-12-31] DEADCODE & FRIENDS NYE special 2015
    @ HUNGEXPO

    Magyarország legnagyobb szilveszteri techno party-ja a Hungexpón: DEADCODE & FRIENDS NYE Special 2015
  • [2015-11-21] BÓNUSZ Electronic Music Festival 2015
    @ HUNGEXPO

    2015. november 21-én kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION és a THUNDER szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival, amely közel 40 DJ-t és producert fog felvonultatni a nemzetközi és hazai szcéna legjavából. Az évről-évre Magyarország leglátványosabb eseményeként emlegetett BÓNUSZ pedig idén sem fog engedni a megszokott színvonalból, hiszen a legnagyobb előadók mellett elképesztő vizuális- és lézer show fog társulni az estéhez.
  • [2015-04-25] HYPERSPACE 2015
    @ HUNGEXPO

    2015.04.25. HYPERSPACE 205 - 20th anniversary pre-ceremony - Hungexpo - Budapest
  • [2014-12-31] DEADCODE & FRIENDS NYE 2014
    @ HUNGEXPO

    December 31-én minden elektronikus zenei rajongót vár Magyarország legnagyobb szilveszteri techno rendezvénye a DEADCODE & FRIENDS NYE 2014 !
  • [2014-12-31] Music Fm & Lights OFF - ILLEGAL SZILVESZTERI PARTY
    @ HUNGEXPO

    Magyarország legnagyobb és leglátványosabb szilveszter bulija! Káprázatos látványtechnika, illegál hatás élő közvetítéssel a 89.5 Music FM-en!
  • [2014-10-11] BÓNUSZ Fesztivál 2014
    @ HUNGEXPO

    2014. október 11-én, szombaton kerül megrendezésre Közép Európa legnagyobb egynapos elektronikus zenei fesztiválja. A Magyarország leglátványosabb e-zenei eseményeként is számon tartott BÓNUSZ Electronic Music Festival, a tavalyi évet is felülmúló vizuális show elemekkel, és az elektronikus zenei szcéna külföldi és hazai éllovasaival készül felejthetetlenné tenni az éjszakát.
  • [2014-04-26] HYPERSPACE 2014
    @ HUNGEXPO

    2014 április 26-án tucatnyi karakteres dj, egy ütős live act banda, és két arénányi techno- illetve house-rajongó találkozásától lesz hangos a budapesti éjszaka: HYPERSPACE a Hungexpón!
  • [2013-12-31] DEADCODE & FRIENDS NYE 2013
    @ HUNGEXPO

    DEADCODE & FRIENDS NYE 2013
  • [2013-11-23] Fridge Festival 2013
    @ HUNGEXPO

    Visszatér a Fridge fesztivál Budapestre!? Az igazi téli sportparádé, irgalmatlan sok műhó és az ősz legnagyobb bulija? Nem hangzik rosszul, pláne ha az éjszakai szórakozásról a legjobb zenekarok és DJ-k gondoskodnak majd. Budapest, azon belül pedig a Hungexpo ad otthont a BudapestFridge Fesztivál feltámadásának, úgyhogy helyszűkétől biztosan nem kell tartani a hangulat pedig eddig is garantált volt minden évben!
  • [2013-10-12] BÓNUSZ Electronic Music Festival 2013
    @ HUNGEXPO

    A nyárnak ugyan vége, de az idei fesztiválszezon ezzel még nem záródott le, sőt, az egyik legnagyobb durranás még csak most következik ! 2013. október 12-én a HUNGEXPO területén újra megrendezésre kerül Budapest leglátogatottabb elektronikus-zenei megmozdulása, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A legmodernebb hang - és látványtechnikával felszerelt, három hatalmas arénában, illetve egy szabadtéri színpadon zajló fesztivál idén is a jelenkori elektronikus zenei világ külföldi és hazai éllovasait vonultatja fel.
  • [2012-06-23] DEADCODE & Friends ”Open Air” / Szabadtéri Piknik
     

    2012. június 23-án a HUNGEXPO kertjében kerül megrendezésre a budapesti nyár legjelentősebb technorendezvénye a DEADCODE & FRIENS szabadtéri techno piknik.
  • [2011-12-17] A Burn bemutatja: David Guetta "Nothing But The Beat" Album Tour
    @ HUNGEXPO

    December 17-én, szombaton, a BURN és a DEADCODE PRODUCTION DIAMOND SERIES jóvoltából Budapestre látogat az idén második Grammy-díját is begyűjtő francia dance-ikon, DAVID GUETTA. Az idei esztendőben is óriásit taroló művész az ötödik szerzői nagylemezéhez, a "NOTHING BUT THE BEAT"-hez kapcsolódó világ körüli turné keretében érkezik a HUNGEXPO színpadára.
  • [2010-10-16] T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010
    @ HUNGEXPO

    Egyre közeleg október 16-a, vagyis a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 napja. A helyszín, a fellépők névsora már ismert, a jegyértékesítés javában zajlik. .
  • [2010-06-18] Fields of Joy
    @ HUNGEXPO

    Az Országos Meteorológiai Szolgálat a pénteki napra kiadott előrejelzése alapján Budapesten 9-12 milliméter csapadék várható, amely a Kincsem park területét és talaját alkalmatlanná teszi a Fields of Joy pénteki napjának megrendezésére. Ezért a pénteki buli az esőhelyszínen a Merlinben lesz megtartva. A változás a programot nem érinti. A rendezvényen a közönség létszáma limitálva lesz, így mindenképpen ajánlott a korai érkezés! Megértéseteket köszönjük. Fontos! A Fields of Joy szombati napja a Hungexpon lesz megtartva.
  • [2009-12-31] Classic NYE 2010
    @ HUNGEXPO

    Bizonyára javában készülődtök már az egyre közeledő szilveszteri mulatságra, s lassan mindenki eldönti, kivel és hol ünnepeli az év utolsó napját.
  • [2009-12-18] DAVID GUETTA Budapesten!!!
    @ HUNGEXPO

    2009. december 18 -án pénteken Budapesten lép fel DAVID GUETTA

Helyszín

  • HUNGEXPO

    Albertirsai út 10. Budapest, Hungary 1101

Szervező

  • Deadcode

    A legnagyobb elektronikus zenei partyszervező Magyarországon, nevéhez fűződik a Hyperspace és a Bónusz rendezvénysorozat.

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Hyperspace: Hernan Cattaneo interjú

    A hamarosan megrendezésre kerülő Hyperspace kapcsán, Hernan Cattaneo-val is interjút készítettek a szervezők.
  • Indul az elővételes jegyértékesítés a Hyperspace-re!

    Január hatodikán, déli tizenkét órától megvásárolhatóak az idei HYPERSPACE online elővételes jegyei.
  • TÖLTSD LE HARDWELL LEGFRISSEBB PODCASTJÉT!

    Ezen a héten ismét új podcasttel jelentkezett a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő HARDWELL. A fiatal kora ellenére máris világszintű népszerűségnek örvendő holland sztár az "On Air" névre hallgató mixsorozatának 77-ik epizódját készítette el.
  • BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 - JEGYINFÓ

    Már javában zajlik az október 13-án megrendezésre kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 jegyértékesítése. Az első 1000 darab, extra kedvezményes jegy rekordgyorsasággal kelt el, s a következő lépcsőfokot jelentő, 6 990 Forintos jegy is már csak augusztus 31-ig kapható.
  • Új videoklip a Bloody Beetroots-tól: Rockstedy

    Június utolsó hetében, a Ultra Records -nál jelent meg a BLOODY BEETROOTS vadonatúj single -je, a "Rocksteady". A zúzós nótához Wyatt Neumann rendező egy remekbeszabott videoklipet is készített, mely már látható a zenei TV-csatornákon, illetve megtekinthető a videó megosztókon is.
  • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

    RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
  • BÓNUSZ Electronic Music Festival 2012 – Első nevek!

    2012. október 13-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb egynapos elektronikus-zenei fesztiválja, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A nyári fesztiválszezon utáni időszak legjelentősebb rendezvénye idén is a budapesti HUNGEXPO hatalmas komplexumába várja a látogatókat.
  • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

    Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
  • Új Podcast Alan Fitzpatrick

    Új podcasttal jelentkezett az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n is fellépő brit techno-talentum, Alan Fitzpatrick.
  • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

    Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
  • Hot X @ HYPERSPACE 2011 Dj szett és Anima Sound System remix!

    Hot X hivatalos Soundcloud oldalán meghallgatható és letölthető az április 16 -i HYPERSPACE 2011 - 15 Anniversary rendezvényen rögzített HOT X szett.  Érdemes tovább böngészni az oldalt, hiszen a hamarosan megjelenő Anima Sound System - Tedd a napfényt…Hot X remixből is meghallgatható egy kis ízelítő. Kellemes zenehallgatást!
  • Above and Beyond interjú

    Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
  • Richie Hawtin

    Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
  • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010

    Idén megváltozott időpontban és új helyszínen jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010.
  • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

    Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
  • DUSTY KID INTERJÚ !

    Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
  • EXKLUZÍV INTERJÚ PAUL VAN DYK-KAL !

    Bár megkeresésünkkor Paul épp egy kilenc napos távol-keleti utazás előtt állt, mégis boldogan vállalta interjúfelkérésünket.
  • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

    2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó