Pulzar

DJ Camp 2011 flyer

Belépő
Heti bérlet ijfúsági szálláson45 000 Ft
Heti bérlet pimp szálláson55 000 Ft
Napijegy + szállás9 000 Ft

Partyajánló

DJ Camp 2011

Fellépők
Dátum 2011. augusztus 1. – 2011. augusztus 7.
Helyszín Siófok
Stílus Dance, Deep House, Hard Techno, Hardcore,
House, Minimal, Progressive House, Tech-house,
Techno, Trance
DJ Camp 2011Augusztus elsejétől egy egész héten át csak masszív zene, tánc, workshop, medencés buli, tábortüzes esti dumálások, JÄGER és BOMBA happy hours, szakmai fórumok, videoklip forgatás, eszement programok és abszurd pontgyűjtő feladatok, élő rádióközvetítés és szereplés vár rád BALATONON, a siófoki PARTYSTRANDON, hazánk elsőszámú dj-producereivel!

DJ Camp 2011

Augusztus elsejétől egy egész héten át csak masszív zene, tánc, workshop, medencés buli, tábortüzes esti dumálások, JÄGER és BOMBA happy hours, szakmai fórumok, videoklip forgatás, eszement programok és abszurd pontgyűjtő feladatok, élő rádióközvetítés és szereplés vár rád BALATONON, a siófoki PARTYSTRANDON, hazánk elsőszámú dj-producereivel!

ANDRO, ANDREWBOY, CHRISS, SANFRANCISCOBEAT, JAY LUMEN, NEWL, DANDY, BELOCCA, STERBINSZKY, COLLINS, MANIC. N, BAD GIRLS, DJ FREE, SNAKE SEDRICK, JAY CORTEZ, DJ MAJESTIC (UK), GAGA, MAGONYI, MATULA & GOLDSOUND, MATEO & SPIRIT, 3l3ktro GROOVE, SLIDE, ROBERT NOISE, MISS SIVA, DUB, TOMY MONTANA, JOURNEY BLAGE, TAMAS MARKUS és sokan mások is mind itt lesznek!!!

A tábor legtehetségesebb önjelölt dj-je, producere, és legbelevalóbb partyarca értékes AJÁNDÉKOKat vihet haza: technikai eszközök, utazás, szakképesítést igazoló tanfolyam, utalványok, Jäger-csapoló, fellépési lehetőség, rádiós és online interjúk, valamint hazánk kedvenc lemezlovasainak VIP-vendéglistája áll Tőled mindössze egy karnyújtásnyira - azaz egy tábornyira! :)

Mindez persze nem hullik az öledbe: RAKD ODA MAGAD! Aktivizálj, figyelj, vagy őrülj meg! Nálunk nonstop zajlik az okítás és a buli is. Csak bírd szuflával, okosan. Ha az egyhetes sztori végén te vagy az egyik legjobb vagy épp a 'legrosszabb' (azaz csintalan kisördög) azt garantáltan megemlegeted! :) Lányoknak külön versenyt is indítunk, hiszen megválasztjuk a tábor legszebbjeit, akiket szintén értékes nyereményekkel jutalmazunk!

Duma után jöjjenek a piszkos anyagiak és a tények:

A részvételi díj tartalma: 7 nap és 6 éjszaka szállás, teljes ellátás, dj- és produceri oktatás, folylamatos buli, happy hours, őrült programok (pl: egy üveg Jägert és Bombákat minden reggel elrejtünk, aki kapja, marja alapon!), közel FÉLMILLIÓ FORINT értékű nyeremény és díjazás a tábor legjobbjainak, szakmai zsűri döntése alapján.

Részvételi díj ifjúsági szállás szobakategóriában az Ezüstpart Hotelben: 45.000 HUF

3*-os épületben az Ezüstpart Hotelben: 55.000 HUF

Napijegyek 1 éjszaka szállással: 9.000 HUF (Elhelyezés szabad szobák függvényében a 3*-os vagy az ifjúsági szállás épületeiben.)

A 3*-os épület szobái hűtővel és minibárral rendelkeznek. A 3* és az ifjúsági szállás-kategória szobái egyaránt erkélyesek.

Az emailes jelentkezés teljes jogú foglalásnak számít. A befizetési határidő július 25. A férőhelyek száma véges, ezért nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést.

INFO és helyfoglalás: info@djcamp.hu

Mob: 06305327166

Rossz idő esetén a tábor programjai az Ezüstpart Hotel*** beltéri medencéjénél és annak panorámás teraszán, valamint a Partystrand fedett klubhelyiségében lesznek megtartva!

Bővebb infó folyamatosan érkezik, csak figyeld és gyere! EZ más, mint a többi! ;)

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

http://www.facebook.com/event.php?eid=245361265479738

http://www.djcamp.hu




Flyer

Ajánlott lemezek

  • Deep Beep Records 004: Mikalogic – Bad Max EP

    A hazai paletta egyik legigazabb gyöngyszeme, a Deep Beep Records új kiadvánnyal rukkolt elő szeptember első napján. A sorrendben immár negyedik EP főszereplője a portugál Mikalogic. A mesteri zenekreátor nem véletlenül tűnt fel a Deep Beep tulajdonosainak: zenéit olyan kiadóknál gondozzák, mint Steve Lawler híres ViVa Musicja, vagy a másik patinás label, a CR2, mely szinte folyamatosan licenszeli a latin géniusz munkáit. Ezek után érthető, hogy sajátos hangzásvilága nyomban szembe- (helyesebben fülbe-) tűnik a minőségre éhes stílusfanoknak.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó