Pulzar

Technology Karma Night flyer

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

Technology Karma Night @ RockWell Café, Miskolc

Fellépők
Dátum 2011. június 10.
Helyszín RockWell Café, Miskolc, Egyetemváros
Stílus Hard Techno, House, Minimal, Progressive House,
Tech-house, Techno
Technology Karma NightTöbb mint fél éves kihagyást követően DJ Sterbinszky ismét Miskolcon lép fel. Magyarország legkedveltebb lemezlovasa június 10-én pénteken a Karma Night csapat meghívásának eleget téve az egyetemi RockWell Café-ban bizonyítja be, miért is ő a szakma egyik legnagyobb hazai alakja. Az utóbbi időben rengeteg külföldi fellépésnek tesz eleget, így pl. Brno-ban ismét Tiesto előtt játszik és sorolhatnánk... Az elmúlt egy évben produceri munkássága sem elhanyagolható, hiszen rengeteg saját megjelenése illetve remixe látott napvilágot. Bizony, bizony mondhatni a lassan már a negyedik X-ébe lépő Karesz nem csak hihetetlenül jól tartja magát, de eszméletlen tempóval menetel pályájának csúcsa felé. A Karma csapattal közös estjei az utóbbi 3 évben Miskolc legjobb hangulatú és szinte mindig teltházas rendezvényei voltak, így a tanévzárásra időzített party minden szempontból garantáltan hibátlan lesz.RockWell Café, Miskolc, Egyetemváros

Technology Karma Night @ RockWell Café, Miskolc

Több mint fél éves kihagyást követően DJ Sterbinszky ismét Miskolcon lép fel. Magyarország legkedveltebb lemezlovasa június 10-én pénteken a Karma Night csapat meghívásának eleget téve az egyetemi RockWell Café-ban bizonyítja be, miért is ő a szakma egyik legnagyobb hazai alakja. Az utóbbi időben rengeteg külföldi fellépésnek tesz eleget, így pl. Brno-ban ismét Tiesto előtt játszik és sorolhatnánk... Az elmúlt egy évben produceri munkássága sem elhanyagolható, hiszen rengeteg saját megjelenése illetve remixe látott napvilágot. Bizony, bizony mondhatni a lassan már a negyedik X-ébe lépő Karesz nem csak hihetetlenül jól tartja magát, de eszméletlen tempóval menetel pályájának csúcsa felé. A Karma csapattal közös estjei az utóbbi 3 évben Miskolc legjobb hangulatú és szinte mindig teltházas rendezvényei voltak, így a tanévzárásra időzített party minden szempontból garantáltan hibátlan lesz.

 Ne felejtsd: a június 10-ei Karma Night-on Sterbinszky, Griff, Luky Lawley, Corey Korosy, Dave D és persze a legjobb zenék a RockWell Café-ban!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó