Pulzar

Bladerunnaz pres. Lifted flyer

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
VIP5 000 Ft
Elővételben 2011. január 14.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz pres. Lifted @ STUDIO (Events Hall)

Fellépők
Dátum 2011. január 15.
Helyszín STUDIO (Events Hall)
Stílus Drum and Bass, Breakbeat
Bladerunnaz pres. LiftedKét hét bizonyára elegendő idő ahhoz, hogy az ember kipihenje a szilveszteri mókázás fáradalmait, az időzítés tehát kétségkívül ideális egy újabb fergeteges buli abszolválására. Csak hogy jól induljon a 2011, az év első STUDIO-s drum and bass bulija január 15-én, 22 órakor veszi kezdetét, ekkor ugyanis Budapestre látogatnak a Lifted kiadó képviselői. Az est fő fellépője SPOR és Chris Renegade lesz, ők gondoskodnak arról, hogy száz százalékos legyen a kikapcsolódás.STUDIO (Events Hall)
Az esemény résztvevői:
8 vendég igazolt vissza, például: Redzs Henry idiot lolka Anarell bijus danze2m Wiwii mermaid
összes résztvevő megtekintése

Bladerunnaz pres. Lifted @ STUDIO (Events Hall)

Két hét bizonyára elegendő idő ahhoz, hogy az ember kipihenje a szilveszteri mókázás fáradalmait, az időzítés tehát kétségkívül ideális egy újabb fergeteges buli abszolválására. Csak hogy jól induljon a 2011, az év első STUDIO-s drum and bass bulija január 15-én, 22 órakor veszi kezdetét, ekkor ugyanis Budapestre látogatnak a Lifted kiadó képviselői. Az est fő fellépője SPOR és Chris Renegade lesz, ők gondoskodnak arról, hogy száz százalékos legyen a kikapcsolódás.

 A 2006-ban létrejött Lifted csapat külön fejezetet képvisel az underground szótárban. Chris Renegade fejéből ekkor pattant ki az ötlet, hogy a kortárs dnb színtér legelismertebb művészeivel karöltve alkossanak meg egy közösséget. A Lifted megalakulásakor tehát az alapkoncepció az volt, hogy egy olyan barátokból álló kollektívát hozzanak működésbe, amelynek tagjai egytől-egyik kreatív és tehetséges előadókból állnak, és akik kenik-vágják hogy mi teszi különlegessé ezt a zenei stílust. Chris jóbarátja, Jon Gooch, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, SPOR is aktív segítséget vállalt az ötlet megvalósításában. Munkásságuk meghozta a gyümölcsét, az évek során számos kategóriában jelölték őket a D&B Awardson és a D&B Arena-n egyaránt.

A két jóbarát a Lifted megalakulása óta folyamatosan járja a világot, hogy a drum and bass-re éhes fanok se maradjanak tápanyag nélkül. Most ismét hazánkba látogatnak, tehát itt a nagy alkalom, ugyanis az év első, nagy D&B buliján SPOR és Chris Renegade mellett Jade, Mindscape, Mastif és Sickboy is kiveszi a részét az adrenalinszint felpörgetésében.


Bladerunnaz pres. LIFTED

2011. január 15., szombat 

STUDIO, Hajógyári sziget

Line up

SPOR (Lifted - UK)

Chris Renegade (Lifted - UK)

Jade (Lifted, BSE)

Mindscape (Virus)

Mastif (Bladerunnaz)

Sickboy (Weekandbass)

Jegyárak

Elővétel: 2500 HUF

Helyszínen: 3000 HUF

VIP: 5000 HUF

Elővételes helyek: 

White Label (Budapest, V. ker., Irányi utca 5.)

Deep hanglemezbolt (Budapest, VI. ker., Aradi u. 22.)

Nyugati nonstop (Budapest, Nyugati tér)

Ticketportal - itt egységesen 2500 HUF-ba kerülnek a jegyek

http:/​/​www.ticketportal.hu/​podujatie_search.asp?id=43985


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó