Pulzar

Flört The Club - New Years Eve w Danny Howells flyer

Partyajánló

Flört The Club - New Years Eve w Danny Howells @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus House, Progressive House
Flört The Club - New Years Eve w Danny HowellsMegint lezárul egy 365 napos periódus és új álmokkal, tervekkel vág neki mindenki a következő évnek. Fogadalmak jönnek - mennek, de nem adhatjuk le ilyen könnyen ezt az évet, az ó év búcsúztatásának méltónak kell lennie és legalább akkorát kell szólnia, hogy beleremegjen a megye ! Nekünk is vannak már merész terveink a 2011-et illetően, de a 2010-es évben elkövetett bakikért egy kiemelt év végi bulival szeretnénk kárpótolni Titeket, a FLÖRT KÖZÖNSÉGÉT.Flört, Siófok, Sió utca 4.

Flört The Club - New Years Eve w Danny Howells @ Flört, Siófok

Megint lezárul egy 365 napos periódus és új álmokkal, tervekkel vág neki mindenki a következő évnek. Fogadalmak jönnek - mennek, de nem adhatjuk le ilyen könnyen ezt az évet, az ó év búcsúztatásának méltónak kell lennie és legalább akkorát kell szólnia, hogy beleremegjen a megye ! Nekünk is vannak már merész terveink a 2011-et illetően, de a 2010-es évben elkövetett bakikért egy kiemelt év végi bulival szeretnénk kárpótolni Titeket, a FLÖRT KÖZÖNSÉGÉT.

 Titeket, akik nélkül nem tudtuk volna átvészelni ezt a nehéz időszakot. Ebből kifolyólag 2010 DECEMBER 31-én a Flört falai között egy igazi csibész, egy vérbeli party arc és mókamester DANNY HOWELLS (http://www.dannyhowells.com/) ünnepel velünk. Hazánkban közönség kedvenc és többszörösen bizonyította már zenei megújulását, minden esetben meglepi a legfanatikusabb követőit is. Az ünnephez méltóan a hazai oldalt az ország legnépszerűbb felállása a TRUESOUNDS képviseli : INVOICE, MATTAN és a klub aranykezű rezidense DANDY személyében, aki előtt az év legnehezebb feladata áll, hiszen erejét DANNY HOWELLS-el méri össze egy nem mindennapi B2B közös szettben. A fergeteges hangulatról és a vidám zárásról a Balaton régió helyi vagányai, Siófok népszerű párosa a Balatonbeats, SPIRIT és TIAN gondoskodnak.

FLÖRT THE CLUB - NEW YEARS EVE EVENT - 2010.DECEMBER 31 - A NEM MINDENNAPI PARTY

DANNY HOWELLS /UK/

DANDY - rezidens

INVOICE

MATTAN

SPIRIT

TIAN


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Árral Szemben

    A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó