Pulzar

Flört House Classics flyer

Partyajánló

Flört House Classics @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. december 25.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus Deep House, House, Progressive House, Tech-house,
Techno
Flört House ClassicsHa unod a szokásos családi programokat és már rég túl vagy az ajándékok bontogatásán is és majd szétrepedsz a bejglitől, akkor idén is gyere el és táncold le a felesleges ünnepi kilókat nálunk a Flört The Club-ban 2010 december 25-én!Flört, Siófok, Sió utca 4.

Flört House Classics @ Flört, Siófok

Ha unod a szokásos családi programokat és már rég túl vagy az ajándékok bontogatásán is és majd szétrepedsz a bejglitől, akkor idén is gyere el és táncold le a felesleges ünnepi kilókat nálunk a Flört The Club-ban 2010 december 25-én!

Terítéken a klasszikus felállás - klasszikus dallamokkal és régi régi érzéseket feltépő zenékkel. De vajon mi a furcsa ebben az egészben? Roppant egyszerű, de segítünk : KÜHL, BUDAI, TOMMYBOY - még sosem állt össze így Siófokon azért, hogy a régi de nem elfeledett nagy zenéket lejátssza.
Mi a közös pont bennük? Mindnyájan Flört rezidensek voltak és mindnyájan egy egy zenei korszak és zenei stílus meghatározó ikonjai. Emlékszel még a legendás Kühl proggie és trance szettekre, vagy a Tommyboy-os sikítós house zenékre? - Ehhez már csak Budai techno classic-ját kell belekeverni és máris készen van az elmúlt 10 év zenei egyvelege egy helyen, jó arcokkal az ország legszebb és legjobb klubjában a FLÖRT-ben Siófokon. Gyertek el és töltsük együtt a karácsonyt a legszentebb zenékkel és örüljünk úgy a régi barátok újralátásának, mint a Három Királyok, amikor meglátták a kisdedet.

A régi legendák képviseletében ezúttal a 3 király : Budai, Tommyboy és Kühl vár titeket! A kisgyermek szerepében ártatlan mosollyal és a közelmúlt nagy slágereivel pedig Dandy, a klub hű rezidense áll a dj pultban 2010 december 25-én Siófokon a Flört The Club-ban !


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó