Pulzar

Partyajánló

Summer Special Alex Kenji-vel @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. július 31.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus House, Progressive House
Summer Special Alex Kenji-vel2010 nyári időjárása szeszélyesebb, mint bármely sokoldalú dj a világon, viszont a legforróbb pillanatokat kizárólag Siófokon élheted át idén is a FLÖRT THE CLUB falai között és még a hirtelen esőtől és széltől sem kell félned, hiszen aki hozzánk betér védett mindentől ami elveheti a kedvét a bulizástól.Flört, Siófok, Sió utca 4.

Summer Special Alex Kenji-vel @ Flört, Siófok

2010 nyári időjárása szeszélyesebb, mint bármely sokoldalú dj a világon, viszont a legforróbb pillanatokat kizárólag Siófokon élheted át idén is a FLÖRT THE CLUB falai között és még a hirtelen esőtől és széltől sem kell félned, hiszen aki hozzánk betér védett mindentől ami elveheti a kedvét a bulizástól.

Csak a bejutásról kell gondoskodnod és máris felhőtlen a partizás égboltja!


Megint egy új nevet avatunk a FLÖRT dj pultjában, tehetsége hazánkban már bizonyított és a Balaton régió partiarcai is várják már őt hosszú idő óta! ALEX KENJI neve fémjelzi a változatos, de kemény utazást a zene világában. A dallamosabb már már populárisabb fülbemászó house-tól egészen a techno-ig merészkedik szettjei alatt és minden esetben a lehető legmélyebb nyomokat hagyja maga után - maradandó emlékként a partizóknak.

Ismét üdvözölheti a FLÖRT közönsége a hazai élvonal egyik kiválóságát, aki sosem hagyja pihenni a közönségét és bírói szigorral sújt le a hajnalok ideje alatt a füleinkre! Ő JAY LUMEN, aki már többször bizonyított az ország összes pontján - reméljük a közönsége ide is elkíséri és varázslatos reggelt élhetünk át ismét Siófokon.

A bemutatkozók sorában PETEY DIXON is helyet kap - szerény jellem és minden esetben a zenéjével erősíti nevét. Neve garancia a korán érkező vendégek számára.

A rezidensi poszton továbbra is DANDY várja kedvenc közönségét aki mára már egyé vált a FLÖRT THE CLUB minden rezdülésével és ezúttal a nyári hangulatot fogja 100%-osan visszaadni ALEX KENJI előtt.




Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó