Pulzar

Belépő
Elővételben limitált 300db jegy reklám áron2 000 Ft
Helyszínen 24.00-ig2 500 Ft
Uátna3 000 Ft

Partyajánló

Badgirls presents: Lee Burridge @ Retro Club Szeged, Szeged

Fellépők
Dátum 2010. július 30.
Helyszín Retro Club Szeged, Szeged
Stílus House, Electro, Minimal, Tech-house,
Progressive House
Badgirls presents: Lee BurridgeA BADGIRLS trió szegedi rezidenciája újabb mérdföldkőhöz érkezett! A városban közel két éve megrendezett klubest helyi történetének legnagyobb szabású rendezvényére készül!Retro Club Szeged, Szeged,

Badgirls presents: Lee Burridge @ Retro Club Szeged, Szeged

A BADGIRLS trió szegedi rezidenciája újabb mérdföldkőhöz érkezett! A városban közel két éve megrendezett klubest helyi történetének legnagyobb szabású rendezvényére készül!

A nyaranta szünidőre vonluló csapat ugyanis egy minden eddiginél nagyobb meglepivel rukkol elő, hogy a nyár se maradjon el különleges csemege nélkül! Kedvenc lemezlovasukat, a Kecelen legendává vált, és a 2008-as soundhead szavazáson a legjobb külföldi dj-nek választott Lee Burridge-t látják vendégül! Ő az a dj, akit végképp nem kell bemutatni egyetlen tech house rajongónak sem, több mint két évtizede ezen zenei világ és életérzés talán legnépszerűbb és legjobb képviselője! Az idén 10 éves hármas végre elhozza nekünk Lee-t Szegedre is! A legendás keceli bulik és a retros partik Lee-n keresztül egy minden eddiginél komolyabb murit ígérnek! Innen Te sem hiányozhatsz!
 
 
 
 
More info:
 
www.myspace.com/​leeburridge
www.myspace.com/​djshabaam
www.myspace.com/​djjamescole
www.myspace.com/​djpatduff
 

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó