Pulzar

Belépő
Napijegy a helyszínen3 500 Ft
Kétnapos bérlet a helyszínen5 000 Ft
Első 100db mindkét napra2 500 Ft
Június 18-ig3 000 Ft
Bérlet elővételben4 000 Ft

Partyajánló

Fields of Joy @ HUNGEXPO

Fellépők
Fields of JoyAz Országos Meteorológiai Szolgálat a pénteki napra kiadott előrejelzése alapján Budapesten 9-12 milliméter csapadék várható, amely a Kincsem park területét és talaját alkalmatlanná teszi a Fields of Joy pénteki napjának megrendezésére. Ezért a pénteki buli az esőhelyszínen a Merlinben lesz megtartva. A változás a programot nem érinti. A rendezvényen a közönség létszáma limitálva lesz, így mindenképpen ajánlott a korai érkezés! Megértéseteket köszönjük. Fontos! A Fields of Joy szombati napja a Hungexpon lesz megtartva.HUNGEXPO

Fields of Joy @ HUNGEXPO

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a pénteki napra kiadott előrejelzése
alapján Budapesten 9-12 milliméter csapadék várható, amely a Kincsem park
területét és talaját alkalmatlanná teszi a Fields of Joy pénteki napjának
megrendezésére. Ezért a pénteki buli az esőhelyszínen a Merlinben lesz
megtartva. A változás a programot nem érinti.
A rendezvényen a közönség létszáma limitálva lesz, így mindenképpen ajánlott
a korai érkezés! Megértéseteket köszönjük.

Fontos! A Fields of Joy szombati napja a Hungexpon lesz megtartva.

A Fields of Joy a fesztiválszezon előtti legnagyobb szabadtéri megmozdulás a budapesti elektronikus zenei életben, amelyet elsősorban a tört ütemek rajongói várnak.

Nem véletlenül, hiszen az elmúlt tíz alkalommal a drum and bass legnagyobb sztárjai és a legérdekesebb új arcok mutatkoztak be és tették feledhetetlenné a nyár egyik legfontosabb buliját. Idén – ahogy erre már volt is példa a FOJ rendezvények történetében – kétnapossá és négyhelyszínessé, mondhatni mini fesztivállá bővül a rendezvény, a szombati drum and bass és dubstep nap előtt pénteken a techno, a minimal, a house és az electro lesznek főszerepben.

 

Június 18., péntek – NVC – Noise Night Life

 

A péntek az NVC nagyszínpadon a techno és a minimal jegyében zajlik. Fellép a francia Agoria, akik az egyik legszínvonalasabb mixsorozat, a Balance aktuális albumát turnéztatják. Szintén DJ-szettel érkezik a német Alex Bau, ő Being Wayne Sidorsky albumának bemutatójának apropóján érkezik Budapestre. A szintén német Format:B és a Border Community chilei büszkesége, a BalatonSound-ot is megjárt Ricardo Tobar live act-tel érkezik a Fields of Joy péntekjére.

Ezen a napon a kisszínpad a house és electro irányzatoké. A Noise Night Life csapat lelkes, ifjú DJ-i Andro-val kiegészülve maguk mellé gyűjtötték Palotait, az Electroghetto DJ-ket, és Karányit – a pörgés garantált.

 

Június 19., szombat – Bladerunnaz – TEST  

A szombati nap két színpadán a basszusok veszik át az uralmat. A főszervező Bladerunnaz nevével fémjelzett színpadon a magyar élvonal mellett a drum and bass három különböző ágának jeles képviselői mutatják be a stílus sokszínűségét. A sort éjféltájt Original Sin nyitja, aki a jókedvű, gurgulázós basszusfutamokkal táncoltató wobble vagy jump up vonalat képviseli. Őt az est sztárja, a mostanság az elektronikus zene több ágában is taroló Sub Focus követi MC I.D.-val az oldalán. Szettjében a legütősebb drum and bass zenék mellett várható egy kis electro és dubstep blokk is. Majd őt követi a brazil S.P.Y., akit sokan a villámkezű DJ Marky utódjának tartanak, mixtechnikája és szelekciója is sokban emlékeztet földijének magával ragadó, jókedvű előadásmódjára.

Mindeközben a másik színpad a Bladerunnaz alvállakozásaként működő TEST felügyelete alatt a hazai dubstep élet legjavát mutatja be neves vendégszereplővel. A Hessle Audio kiválósága, Ramadanman fellépése igazi csemegének ígérkezik mindazok számára, akik nyitottak a dubstepen túlmutató angol elektronikus zenei történésekre.

 

Június 18., péntek /techno, minimal, house, electro/

Kincsem Park (bejárat a Hungexpo felől)

 

NVC stage

Agoria (Infiné, Different - FR) - Balance 016 tour

Alex Bau (Credo, CLR - DE) - "Being Wayne Sidorsky" album release tour

Format:B (Formatik, Highgrade - DE)

Ricardo Tobar (Border Community - RCH)

Naga + Beta (Hairy)

Subotage (NVC)

Sinko (NVC)

 

Noise Nightlife stage

Palotai (Tilos)

Karányi (CLS, OSH)

Andro (Rise FM)

Plastickids (Noise Life)

GrgFr & Sukee (Electroghetto)

 

Június 19., szombat /drum and bass, dubstep/

Hungexpo (bejárat a Hungexpo 2-es kapunál)

 

Bladerunnaz stage

Sub Focus (Ram Records - UK)

Original Sin (True Playaz - UK)

S.P.Y. (Metalheadz - BR)

Chris.su (Subtitles)

SKC (Commercial Suicide)

Safair (Tactile Vinyl)

Mastif (Bladerunnaz)

Statik (Bladerunnaz)

MC I.D. (Shogun Audio - UK)

MC Agent (Unusual Suspects -RO)

MC Fedora (Mameluk System)

MC Blu-ID

 

TEST stage

Ramadanman (Hessle Audio - UK)

Cadik (Real Your Nature)

DJ Madd (Boka Rec.)

Matt-u (Boka Rec.)

Gumilap (Dub Phase)

MC Kemon (Dub Phase)

 

 

 

Térkép: http:/​/​www.hungexpo.hu/​upload/​Image/​hungexpo/​BV_terkep_0511.jpg

 

Megközelíthetőség: http://www.hungexpo.hu/megkozelithetoseg

A Kincsem park legkönnyebben a 2-es metró Pillangó utca megállójától közelíthető meg.

 

Elővétel

Első 100db mindkét napra 2500 HUF

Június 18-ig 3000 HUF

Bérlet elővételben: 4000 HUF

 

Elővételes helyek

Subvibe (V. Váci u. 40.) www.subvibeshop.com

Nyugati nonstop (Nyugati tér)

Akt Records (VI. Lovag u. 17.) www.aktrecords.hu 

Deep lemezbolt (VI. Aradi u. 22.) www.deep.hu 

Ticketportal.hu és offline árusítóhelyei www.ticketportal.hu 

 

Belépő helyszínen:

Napijegy a helyszínen: 3500 HUF / nap

Kétnapos bérlet a helyszínen

 

 

 

A fellépőkről

 

Agoria (Infiné, Different – FR)

 

A francia technozseni Sebastian Devaud 2003-ban robbant be a köztudatba Blossom c. albumávál, melyet egekig magasztaltak a kritikusok és a szakmabeliek is. Már az album megjelenésének évében a barcelonai Sonar fesztiválon táncoltathatott 10 000 embert. Számos remixfelkérés (Paul Kalkbrenner, UNKLE...) és további két album (The Green Armchair–2006, Go Fast–2008) után megalapította sajat kiadóját az Infinét.

2010 elején felkérték a legendás Balance mixsorozat 16. részének elkészítésére, melynek bemutató turnéjába kapcsolódik be a FOJ is.

 

Alex Bau (Credo, CLR - DE)

 

A több mint 10 éve tevékenykedő veterán Alex Bau nevét nehezen kerülhették el a szcénában jártasak. A tökéketes mixtechnikájáról és több órás kemény szettjeiről híres lemezlovas ugyanabban a kicsi bajorországi klubban kezdte pályafutását mint DJ Hell. Azóta már temérdek megjelenéssel büszkélkedhet saját kiadójánál (Credo) és olyan vendégkiadóknál, mint pl. a Chris Liebing fémjelezte CLR. Megjelenéseit is rendszeresen játssza Dubfire, Adam Beyer vagy éppen Stephan Bodzin.

Magyarországra legújabb, „Being Wayne Sydorsky”, c. albumát érkezik bemutatni.

  

Format:B (Formatik, Highgrade - DE)

 

A Format:B a berlini éjszakában régóta tevékenykedő Jacob Hilden és Franziskus Sell találkozásának eredménye. 2005 óta adnak ki zenéket együtt, a széleskörű ismeretséget Oliver Koletzki kiadója, a Stil Vor Talent hozta nekik.

Hauzzal felütött, kemény, kattogós minimal technójuk a világ minden részén megmozgatja a közönséget, megfordultak már a legnevesebb fesztiválokon Japántól Brazíliáig. Egyedi hangzásvilágukra saját kiadót építettek, Formatik néven. Itt jelentet meg többek között Boris Brejcha és Daniel Steinberg is.

 

Ricardo Tobar (Border Community – RCH)

 

A fiatal chilei srác James Holden csodagyerekeinek gyűjtőhelyéről, a Border Community-ból indult hódító útjára.

Első megjenésével, az El Sunsettel rögtön ráérzett az esszenciális border hangzásra és a 2007-es év egyik legnagyobb slágerét alkotta meg az akkor még csak 22 éves Ricardo.

Balaton Sound-os fellépése után a 2010-es Fields of Joy fesztivál hajnalán újra megbizonyosodhatunk átütő tehetségéről.

 

Sub Focus (Ram Records - UK)

 

Andy C pártfogoltja ismertségben lassan túlnő a mesterén, Sub Focus saját magáról elnevezett debütáló albumának megjelenése óta úszik a sikerben. A jelenleg a Pendulummal turnézó Nick két klippel is tarol Angliában, az egyik a Stamina eltorzított hangjával kísért Could This Be Real, a másik a Sting lánya, Coco által felénekelt Splash. Sub Focus nem csak zeneszerzőként, de DJ-ként is elismerést érdemel, villámkézzel mixeli a tömegmozgató drum and bass-t, de ha úgy adódik becsúszhat egy kis dubstep és négynegyed is.

Original Sin (True Playaz - UK)

Original Sin nem egy szűklátókörű clownstep előadó, erről is árulkodik tavaly megjelent debütáló albuma, amelyet DJ Hype adott ki a legendás Playaz kiadón keresztül. Az aktuális jump up és bristol sound mellé bátran csempész jungle és liquid funk elemeket, de nem felejt el hű lenni saját stílusához. Kegyetlenul széttorzított basszusfutamokkal felvértezett bohóczenéivel nagy előszeretettel kezdi szettjét és robbantja a bulit például Andy C vagy Friction.

S.P.Y. (Metalheadz - BR)

A Brazíliából származó S.P.Y. nem újonc a drum&bass világában, de igazán az elmúlt két évben sikerült révbe érnie. Amellett, hogy tenyerén hordozza Marky, Goldie, Storm és sokan mások, mostanában már alig telik el olyan hét, hogy ne jelenne meg tőle a legnagyobb kiadóknál (Metalheadz, C.I.A., Shogun Audio) néhány zene. Szinte forr körülötte a levegő, de nem csak számai árulkodnak kiváló és szerteágazó ízlésről: a DJ pultban jópár táncteret felrobbantott már. A mindig emlékezetes FOJ napfelkelte szettért idén ő lesz a felelős, megérdemelten.

Ramadanman (Hessle Audio - UK)

 

A 14 éves kora óta mixelő David Ramadanman a deep house-ból a hip hop-on és a jungle-n át landolt az akkortájt formálódó dubstep világban. Majd 15 évesen már kompjuterén Fruity Loops-t futtatva ügyködött saját szerzeményein. Haverjaival (Ben UFO és Pangaea) Hessle Audio néven kiadót alapított, ahol sorra jelentetik meg dubstep-en messze túlmutató, beskatulyázhatatlan, de mindig első osztályú zenéiket. A kölyökképű Ramadanman szettjeiben is kompromisszummentesen és változatosan szelektál, bemutatva a lassabb basszusközpontú zenék minden ágát, múltját, jelenét és jövőjét. 

Ajánlott lemezek

Helyszín

  • HUNGEXPO

    Albertirsai út 10. Budapest, Hungary 1101

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2016-04-23] HYPERSPACE XX.
    @ HUNGEXPO

    Húsz éves a HYPERSPACE! 2016. április 23-án 20. születésnapját ünnepli a HYPERSPACE, amely két évtizedes történetével nem csak Közép-Európa legjelentősebb techno rendezvényévé nőtte ki magát, ezzel alapjaiban meghatározva a magyar elektronikus zenei kultúra fejlődését, hanem európai szinten is példátlanul hosszú ideje tartó technotörténelmi sikereket tudhat magáénak.
  • [2015-12-31] DEADCODE & FRIENDS NYE special 2015
    @ HUNGEXPO

    Magyarország legnagyobb szilveszteri techno party-ja a Hungexpón: DEADCODE & FRIENDS NYE Special 2015
  • [2015-11-21] BÓNUSZ Electronic Music Festival 2015
    @ HUNGEXPO

    2015. november 21-én kerül megrendezésre a DEADCODE PRODUCTION és a THUNDER szervezésében Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor fesztiválja, a BÓNUSZ Electronic Music Festival, amely közel 40 DJ-t és producert fog felvonultatni a nemzetközi és hazai szcéna legjavából. Az évről-évre Magyarország leglátványosabb eseményeként emlegetett BÓNUSZ pedig idén sem fog engedni a megszokott színvonalból, hiszen a legnagyobb előadók mellett elképesztő vizuális- és lézer show fog társulni az estéhez.
  • [2015-04-25] HYPERSPACE 2015
    @ HUNGEXPO

    2015.04.25. HYPERSPACE 205 - 20th anniversary pre-ceremony - Hungexpo - Budapest
  • [2014-12-31] DEADCODE & FRIENDS NYE 2014
    @ HUNGEXPO

    December 31-én minden elektronikus zenei rajongót vár Magyarország legnagyobb szilveszteri techno rendezvénye a DEADCODE & FRIENDS NYE 2014 !
  • [2014-12-31] Music Fm & Lights OFF - ILLEGAL SZILVESZTERI PARTY
    @ HUNGEXPO

    Magyarország legnagyobb és leglátványosabb szilveszter bulija! Káprázatos látványtechnika, illegál hatás élő közvetítéssel a 89.5 Music FM-en!
  • [2014-10-11] BÓNUSZ Fesztivál 2014
    @ HUNGEXPO

    2014. október 11-én, szombaton kerül megrendezésre Közép Európa legnagyobb egynapos elektronikus zenei fesztiválja. A Magyarország leglátványosabb e-zenei eseményeként is számon tartott BÓNUSZ Electronic Music Festival, a tavalyi évet is felülmúló vizuális show elemekkel, és az elektronikus zenei szcéna külföldi és hazai éllovasaival készül felejthetetlenné tenni az éjszakát.
  • [2014-04-26] HYPERSPACE 2014
    @ HUNGEXPO

    2014 április 26-án tucatnyi karakteres dj, egy ütős live act banda, és két arénányi techno- illetve house-rajongó találkozásától lesz hangos a budapesti éjszaka: HYPERSPACE a Hungexpón!
  • [2013-12-31] DEADCODE & FRIENDS NYE 2013
    @ HUNGEXPO

    DEADCODE & FRIENDS NYE 2013
  • [2013-11-23] Fridge Festival 2013
    @ HUNGEXPO

    Visszatér a Fridge fesztivál Budapestre!? Az igazi téli sportparádé, irgalmatlan sok műhó és az ősz legnagyobb bulija? Nem hangzik rosszul, pláne ha az éjszakai szórakozásról a legjobb zenekarok és DJ-k gondoskodnak majd. Budapest, azon belül pedig a Hungexpo ad otthont a BudapestFridge Fesztivál feltámadásának, úgyhogy helyszűkétől biztosan nem kell tartani a hangulat pedig eddig is garantált volt minden évben!
  • [2013-10-12] BÓNUSZ Electronic Music Festival 2013
    @ HUNGEXPO

    A nyárnak ugyan vége, de az idei fesztiválszezon ezzel még nem záródott le, sőt, az egyik legnagyobb durranás még csak most következik ! 2013. október 12-én a HUNGEXPO területén újra megrendezésre kerül Budapest leglátogatottabb elektronikus-zenei megmozdulása, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A legmodernebb hang - és látványtechnikával felszerelt, három hatalmas arénában, illetve egy szabadtéri színpadon zajló fesztivál idén is a jelenkori elektronikus zenei világ külföldi és hazai éllovasait vonultatja fel.
  • [2012-06-23] DEADCODE & Friends ”Open Air” / Szabadtéri Piknik
     

    2012. június 23-án a HUNGEXPO kertjében kerül megrendezésre a budapesti nyár legjelentősebb technorendezvénye a DEADCODE & FRIENS szabadtéri techno piknik.
  • [2011-12-17] A Burn bemutatja: David Guetta "Nothing But The Beat" Album Tour
    @ HUNGEXPO

    December 17-én, szombaton, a BURN és a DEADCODE PRODUCTION DIAMOND SERIES jóvoltából Budapestre látogat az idén második Grammy-díját is begyűjtő francia dance-ikon, DAVID GUETTA. Az idei esztendőben is óriásit taroló művész az ötödik szerzői nagylemezéhez, a "NOTHING BUT THE BEAT"-hez kapcsolódó világ körüli turné keretében érkezik a HUNGEXPO színpadára.
  • [2011-10-15] Telekom Bónusz Fesztivál 2011
    @ HUNGEXPO

    2011. október 15-én, szombaton, újra jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, az idén új névre keresztelt TELEKOM BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL.
  • [2010-10-16] T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010
    @ HUNGEXPO

    Egyre közeleg október 16-a, vagyis a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010 napja. A helyszín, a fellépők névsora már ismert, a jegyértékesítés javában zajlik. .
  • [2009-12-31] Classic NYE 2010
    @ HUNGEXPO

    Bizonyára javában készülődtök már az egyre közeledő szilveszteri mulatságra, s lassan mindenki eldönti, kivel és hol ünnepeli az év utolsó napját.
  • [2009-12-18] DAVID GUETTA Budapesten!!!
    @ HUNGEXPO

    2009. december 18 -án pénteken Budapesten lép fel DAVID GUETTA

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó