Pulzar

Partyajánló

IKREK ÉJSZAKÁJA @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. június 5.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus Techno, Tech-house, Progressive House, House,
Deep House
IKREK ÉJSZAKÁJAAz IKREK ÉJSZAKÁJA és egyben Dandy Szülinapi zsúrjának következő felvonásával várunk Minden kedves Flört-öt és Dandy-t szerető klubbert, hiszen kedvenc házigazdánk megint egy évvel öregebb lett és tradicionálisan a rezidens klubjában ünnepli ezt az eseményt immár hatodszor.Flört, Siófok, Sió utca 4.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: curtisj PachaBoy
összes résztvevő megtekintése

IKREK ÉJSZAKÁJA @ Flört, Siófok

Az IKREK ÉJSZAKÁJA és egyben Dandy Szülinapi zsúrjának következő felvonásával várunk Minden kedves Flört-öt és Dandy-t szerető klubbert, hiszen kedvenc házigazdánk megint egy évvel öregebb lett és tradicionálisan a rezidens klubjában ünnepli ezt az eseményt immár hatodszor.

A 2005 óta exkluzív rezidenciával rendelkező lemezlovas minden fellépése egy külön öröm a Flört közönségének és ezúttal egy maratoni 7 órás szettel készül kedvenc közönségének. Ezen az estén a dj pultban természetesen Mattan és Invoice is megtalálható valamint hosszú idő után Chriss nevéhez köthetjük a warm up-ot ismét ! A buli rendhagyóan 12 órás lesz és este 23h-kor zárjuk a Flört ajtóit. A belépés díjtalan, de kizárólag a TrueSounds team által hitelesített belépővel! Ezt igényelni itt lehet : http:/​/​www.truesounds.hu/​ikrek06

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó