Pulzar

Partyajánló

Rise FM Twilight Party @ Flört, Siófok

Fellépők
Dátum 2010. május 1.
Helyszín Flört, Siófok, Sió utca 4.
Stílus House
Rise FM Twilight PartyFlört, Siófok, Sió utca 4.

Rise FM Twilight Party @ Flört, Siófok

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2013-09-14] Flört the Club - 25.szülinapi buli
    @ Flört, Siófok

    "Nem csak a 20 éveseké a világ.." - jól ismeri mindenki ezt a dalt, és erre a tényre erősít rá hazánk legpatinásabb szórakozóhelye a FLÖRT THE CLUB.
  • [2012-12-25] Flört Christmas
    @ Flört, Siófok

    Jägermeister presents: JULIAN JEWEIL (FR)
  • [2012-11-03] HALLOWEEN PARTY w/ Dubfire
    @ Flört, Siófok

    Mivel egy igazi „leg-leg” Dj-t köszönthetünk november 3-án szombaton nálunk, aki már anno 2003.08.16-án még a Deep Dish formáció tagjaként a club 24 éves történetében a legtöbb rajongót vonzotta a Flörtbe, és elérte hogy éjjel 1 órakor ki kellett tennünk a megtelt táblát !
  • [2012-08-18] BEACHBALL PARTY w/ Mark Knight
    @ Flört, Siófok

    A SunCity és a Bang! Entertainment ismét egy felejthetetlen bulit ígér!
  • [2012-07-21] Summer Special Vol I. w/ Dave Seaman
    @ Flört, Siófok

    Summer Special Vol I. 2012. 07.21. Dave Seaman Invoice Kühl
  • [2012-05-27] Ikrek Éjszakája - Dandy Birthday Bash!
    @ Flört, Siófok

    Dandy 34. Szülinapi MulaTSág - IKREK ÉJSZAKÁJA - 2012 !!!!!!!!!!!!!!SPECIAL GUEST - EELKE KLEIJN (NL) !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • [2012-04-08] Grand Opening Eggxtrem
    @ Flört, Siófok

    Az unalmas húsvéti punnyadás ellen egy igazán ütős, délelőttbe nyúló GRAND OPENING-gel indítjuk az idei szezont! Ígéretünkhöz híven ezen a bulin is olyan külföldi fellépőket mutatunk be Nektek, akik még nem jártak a Flörtben, de sikereik és zenei munkásságuk garantálja, hogy fellépésük "GRAND"-dá teszi majd az "OPENING"-et!
  • [2012-02-11] Valentin's Day Party
    @ Flört, Siófok

    Kedves Barátnőnk és Barátunk! 2012-ben a változások korát fogjátok tapasztalni a Flört falain belül: nagyon sok meglepetéssel készülünk és sok olyan fellépőt mutatunk be Nektek, kik még nem voltak nálunk Siófokon. Hagyománytörően a februári party is már egy más, különleges, szebb és jobb csomagot kínál Nektek.
  • [2011-12-31] Bye-Bye 2011
    @ Flört, Siófok

  • [2011-12-25] Christmas Delux w/ Henry Saiz & Nick Warren
    @ Flört, Siófok

    Kedves Barátunk, engedd meg, hogy először is nagyon Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánjunk és reméljük, hogy az ünnepi hangulatban Te sem feledkezel meg rólunk, hiszen a Flört The Club már több mint 20éve jelenti a partyarcoknak a legjobb bulit és a találkozási helyet minden december 25-én.
  • [2011-10-29] Halloween Soundattack XXL
    @ Flört, Siófok

    Újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen az őszi levélhullás megint csak azt jelenti, hogy az ország legjobb klubja az őszi/téli partikra készül, melyek közül az első a tradicionális Flört Halloween party. Az est elnevezése már önmagában sejtelmes, akár egy rémisztő éjszaka a temetőben Halloween-kor. Hazánk leghosszabb Halloween party-ja vár Téged és barátaidat Siófokon. Ezúttal 13 órán keresztül élvezheted a house, techno és tech house zenét. Az est különlegessége, hogy a régi és az új generációt is meglepjük egy egy világsztárral, akiket a hazai élvonal fiatal és idősebb lemezlovasai egészítenek ki.
  • [2011-08-19] Flört the Club Summer Closing
    @ Flört, Siófok

    Flört Summer Closing ! Augusztus 19-én pénteken ismét egy frenetikus partyval várunk titeket! A Flört the Club tradicionális nyárzáró estjén ezúttal a hazai partyarcok egyik nagy kedvence az Amerikában élő japán dj guru, Satoshi Tomiie lesz a vendég!
  • [2011-08-12] A legnagyobb Classic buli
    @ Flört, Siófok

    H.H.M. bemutatja: Kizárólag egyszer az eredeti helyen az eredeti zenékkel! AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB, EREDETI CLASSIC bulija... """egy nyár a Flört-ben & megint egy nyár a Flört-ben & Flyerz""" AUGUSZTUS 12 PÉNTEK SIÓFOK - FLÖRT THE CLUB Dj.k.: Hamvai Pg., Sterbinszky, Julian & special quest
  • [2011-07-29] Holland Nite
    @ Flört, Siófok

    "Ha végre itt a nyár és meleg az idő, az ember strandra jár, mert arra van idő...." - és ha már Balaton, akkor a szezonban is a FLÖRT THE CLUB a legjobb bulik helye és a legjobb hely a bulizásra. Egy régi hagyomány elevenedik fel ismét Siófokon. Emlékszel még a legendás 48 órás HOLLAND weekend-ekre ? Ezúttal megint átélheted azt az őrületet, egy vérbeli Holland fellépővel, aki már sokadjára bizonyítja a hazai közönség előtt, hogy nem tréfál ha a dj pultban áll!
  • [2011-06-25] Flört Summer Opening
    @ Flört, Siófok

    Sziasztok klubberek, nem véletlen a megszólítás, hiszen a nyár közepe felé már leginkább a szabadtéri események dominálnak világszerte, de 22 éve töretlenül őrizzük azt a hagyományt, ami a jó idő ellenére is a sötét klubok világába invitálja az igazi party arcokat.
  • [2011-06-04] Ikrek Éjszakája vol. 7
    @ Flört, Siófok

    Dandy nevezetes siófoki szülinapi partyja immáron 7 felvonásához érkezett!
  • [2011-04-24] Grand Opening
    @ Flört, Siófok

    Ígéretet tettünk a tavalyi év után, hogy 2011 masszívabb lesz, mint az elmúlt 3 év a klub történetében. Ehhez mérten választottuk meg az új szezon első vendég fellépőjét, aki nem más, mint a világ és piacvezető, a dj-k kedvenc technikai támogatója, a Pioneer showtechnikai birodalom hivatalos arca: JAMES ZABIELA – aki minden egyes fellépése alkalmával egy új elektronikus varázslattal lepi meg közönségét. Hozzánk a Flört falai közé is már a legújabb effektekkel felszerelve érkezik, hogy apró darabokra szaggasson minden hangot, és hogy a szettjének végén elégedett mosollyal és őrületes tapsviharban mutassa majd fel a ZABIELA védjeggyé vált: „THANK YOU!” feliratot. Mindenidők legtechnikásabb és legkedveltebb lemezlovasával nyitjuk az évet az ország legkedveltebb klubjában, akiről mára már bátran állíthatjuk, hogy átvette a trónt a műfaján belül.
  • [2011-02-12] Farsang
    @ Flört, Siófok

    Ha február, akkor FLÖRT FARSANG! Nincs olyan partyarc az országban, akinek ne lenne legalább egy olyan élménye, amire ne mondta volna azt az elmúlt 10 évben, hogy "igen az a Flörtös február életem bulija volt"!
  • [2010-12-31] Flört The Club - New Years Eve w Danny Howells
    @ Flört, Siófok

    Megint lezárul egy 365 napos periódus és új álmokkal, tervekkel vág neki mindenki a következő évnek. Fogadalmak jönnek - mennek, de nem adhatjuk le ilyen könnyen ezt az évet, az ó év búcsúztatásának méltónak kell lennie és legalább akkorát kell szólnia, hogy beleremegjen a megye ! Nekünk is vannak már merész terveink a 2011-et illetően, de a 2010-es évben elkövetett bakikért egy kiemelt év végi bulival szeretnénk kárpótolni Titeket, a FLÖRT KÖZÖNSÉGÉT.
  • [2010-12-25] Flört House Classics
    @ Flört, Siófok

    Ha unod a szokásos családi programokat és már rég túl vagy az ajándékok bontogatásán is és majd szétrepedsz a bejglitől, akkor idén is gyere el és táncold le a felesleges ünnepi kilókat nálunk a Flört The Club-ban 2010 december 25-én!
  • [2010-11-13] Club Feeling Night
    @ Flört, Siófok

  • [2010-08-18] 15 órás Dj Fesztivál
    @ Flört, Siófok

  • [2010-07-31] Summer Special Alex Kenji-vel
    @ Flört, Siófok

    2010 nyári időjárása szeszélyesebb, mint bármely sokoldalú dj a világon, viszont a legforróbb pillanatokat kizárólag Siófokon élheted át idén is a FLÖRT THE CLUB falai között és még a hirtelen esőtől és széltől sem kell félned, hiszen aki hozzánk betér védett mindentől ami elveheti a kedvét a bulizástól.
  • [2010-07-17] Hungarian House Maffia
    @ Flört, Siófok

  • [2010-07-03] Summer Opening
    @ Flört, Siófok

    Siófokon a nyár nem a naptár szerint kezdődik, hanem a Flört The Club falai között a Summer Start hangrobbanása után!
  • [2010-06-05] IKREK ÉJSZAKÁJA
    @ Flört, Siófok

    Az IKREK ÉJSZAKÁJA és egyben Dandy Szülinapi zsúrjának következő felvonásával várunk Minden kedves Flört-öt és Dandy-t szerető klubbert, hiszen kedvenc házigazdánk megint egy évvel öregebb lett és tradicionálisan a rezidens klubjában ünnepli ezt az eseményt immár hatodszor.
  • [2010-05-26] Single Party
    @ Flört, Siófok

  • [2010-04-24] FLÖRT CLUBBIN' - Vol.01.
    @ Flört, Siófok

    2010-ben sokak szentélye a Flört The Club felvette az új ruháját és egy totális átalakulás után április 24-én vár Titeket a szezon első elektronikus klub estjén!
  • [2010-04-03] Grand Opening
    @ Flört, Siófok

  • [2009-12-26] Flört Christmas with Eelke Kleijn
    @ Flört, Siófok

    Eelke Kleijn, Sebastian Davidson, Dandy, Chriss...

Ajánlott lemezek

  • Az egekbe repít a Clickaholics kalandos sorsú Nostromo EP-je

    Idén ősszel végre a sok izgalom után megjelent a floridai-magyar Soundtribe Rekords gondozásában a Clickaholics Nostromo EP-je. Amikor ez a két dal első verzióban megszületett, valószínűleg még a zseniális magyar producer kvartett sem gondolta, hogy gyakorlatilag a nullából újra össze kell rakniuk…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó