Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Ild VIP Card 2 000 Ft
e-flyer, kinyomtatott hirdetés2 500 Ft

Partyajánló

I Love Deep 8. születésnap @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. április 17.
Helyszín Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )
Stílus Deep House, Dub, Electro, House,
Jazzy House, Minimal, Progressive House, Tech-house,
Techno
I Love Deep 8. születésnapA német house szcéna nagyjai visszatérnek Budapestre egy közös szett erejéig, mert áprilisban nyolc éves az I Love Deep!Cha-Cha-Cha DPU, Budapest, Déli Pu. ( volt utasellátó )

I Love Deep 8. születésnap @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

A német house szcéna nagyjai visszatérnek Budapestre egy közös szett erejéig, mert áprilisban nyolc éves az I Love Deep!

The Timewriter (Palstic City) D
Terry Lee Brown Jr. (Palstic City) D
Budai & Vic
Madox
Nigel Snorter
 
Velük indult, jöttek külön is, rezidensek is voltak, utoljára jó pár éve hallhattuk őket együtt a szép emlékű Citadella Gardenben. A nyolcadik születésnapi bulin való fellépésük nem is lehetne aktuálisabb.
Mióta utoljára itt voltak napvilágot látott egy újabb Terry's Cafe és Deep Train kiadvány illetve Timewriter új szerzői albuma is mostanában kerül kiadásra. Az aktuálisabb hatásokon túl biztosan felcsendül jó pár, a nyolc év alatt „himnusszá” érett darab is.
És hogy a rajongókon túl mennyire várják ők is az áprilisi bulit? Timewriter így érez:
„Nincs olyan fellépésem Magyarországon, hogy lenézve a DJ pultból ne találkoznék csupa ismerős arccal!” Terry Lee Brown Jr. : „Ide mindig rég nem látott barátokként jövünk. Mindig úgy érzem, hogy haverként fogad a közönség. És ez nagyon jó!”
Ünnepelj TE is velünk, bulizz Timewriter és Terry Lee Brown Jr. mellett Budai & Vic, Madox és Nigel Snorter születésnapi szettjére!
 
 
2010. április 17. szombat
I Love Deep 8. születésnapi party
DPU ChaChaCha
 
The Timewriter (Palstic City) D
Terry Lee Brown Jr. (Palstic City) D
Budai & Vic
Madox
Nigel Snorter
 
DPU ChaChaCha
Budapest, Déli Pályaudvar, Krisztina krt. 37/a
 
Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006, e-mail: ilovedeep.info@gmail.com
 
Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül) e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról.
 
Légy tagja Te is a közösségnek: I Love Deep a Facebookon: http://www.facebook.com/ilovedeep
 
www.ilovedeep.hu
www.ilovedeep.hu
www.djbudai.com
www.dpu.hu
 
http://www.myspace.com/ilovedeeprecords
http://ilike.com/artist/I+Love+Deep+Records/

Ajánlott lemezek

  • Martyn – Fabric 50

    Kilenc év hosszú idő: ennyi ideje, pontosabban 2001. november 5-e óta jelennek meg minden hónapban töretlenül a londoni székhelyű Fabric szuperklub Fabric és Fabriclive mixei, amik idővel az évtized legfontosabb sorozataivá váltak.

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2011-05-13] Boombox
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    A frissen felújított, hangulatos DPU Chachachaba látogat a szakma nagyjai által is elismert brit fenegyerek, A-Skillz, akinek sajátos stílusa felöleli többek között a Funkot, Soult, Breakbeatet, Hip Hopot, Big Beatet és előszeretettel örvendezteti a hallgatóságot kellemes, ismerős dallamokkal, vokálokkal és odabasz amikor kell. A-Skillz fellépése előtt és után pedig a hazai breakszcéna nagyjai fogják transzba ejteni a jónépet.
  • [2010-12-31] Chachacha presents KRÉZI FANKI SZILVESZTER
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Ha egy kis feelingre és groovera vágysz, ha nem akarsz elvegyülni a többezres kommersz tömeggel, ha igazi funky hangulatban akarod kezdeni az új évet és, ha budapest egyik legjobb klubjában szeretnél szilveszterezni akkor itt a helyed!
  • [2010-12-29] Stayfly pres. Matt Tolfrey (UK)
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    
December 29-én egy szezonzáró buli keretein belül a nyár egyik legemlékezetesebb partijáért felelős Matt Tolfreyt hozzuk el nektek, aki büszkeségünkkel, a magyar house koronázatlan királynőjével, a vinyl-fetisiszta Nora Naughtynkkal pörgeti majd a lemezeket. Az est további hangulatfelelősei Roofio, Rocha és Daviss lesznek.
  • [2010-12-25] Monkey Business presents Christmas Special
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    A fantasztikus őszi szezont felvonultató Kaiserdisco (DE) és Quivver (UK) bulik után elérkezett egy ünnep ami a szeretetről és a családról szól! Ebből az alkalomból adódóan szervezzük meg Nektek a Monkey Business első karácsonyi rendezvényét ahol ezúttal a karácsony és a már egy családként szórakozó barátok lesznek a fő motívuma az estének!
  • [2010-11-27] The Debut Classic
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Figyelem helyszínváltozás!!! A klassik partik doyenje: The Debut Classic a DPU-ban! Hölgyeim és Uraim itt a téli party szezon sokak álal várt estje a classic partyk doyenje a The Debut Classic!!! Tavaly közkivántra a téli szezonban is rendeztünk Debut Classicot a Club Prestigben, ezt szeretnénk nektek megismételni November 27-én.
  • [2010-11-19] Monkey Business pres KAISERDISCO (DE)
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Sokan vártak már erre a pillanatra! A slágergyáros német páros végre Budapestre látogat a Monkey Business csapat invitálásának köszönhetően!! Természetesen KAISERDISCO-ról beszélünk, kiknek számos klubhimnuszt köszönhetünk az elmúlt évben! Legyen szó bérmelyik szerzeményükről, mind megállták a helyüket a legnagyobb klubbokban világszerte, nem is beszélve arról, hogy közben mindenki kedvencévé válltak!
  • [2010-11-05] Pirupa és Alex Celler a Debdub szervezésében november 5-én a DPU-ban
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Debrecen, Nyíregyháza és számos vidéki helyszín után november 5-én szervezi első budapesti rendezvényét a Debdub a DPU falai között. Két nemzetközileg is elismert előadó lép fel az eseményen.
  • [2010-10-31] Master Series with Steve Bug
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Bogár ül a fülben… Elég lenne, ha e fenti sort idéző plakátcsíkkal ragasztanánk tele a várost, és egy szót se szólnánk többet. A bogarat ezzel is beraknánk a füledbe. A Pokerflat-pápa Steve Bug kalandos érkezése mégis megér egy misét. Fogadjunk?!
  • [2010-10-15] Truesounds
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Az őszi klubszezon egyik állomásaként OKTÓBER 15-én rendezik meg első BUDAPESTI bulijukat a mindig mosolygós, jókedvű zenebolond TSávók. Dandy, Invoice és Mattan nevei ismerősen TSengenek már a fülünkben, éppen ezért nem egy "biográfiai ismeretek" - című irományt olvastok, mindössze egy kedves meghívást, hogy tarTSatok velünk és szórakozzatok felhőtlenül, hogy szórakoztathassunk önzetlenül !
  • [2010-10-08] Monkey Business pres Quivver (UK)
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    A Monkey Business első külföldi fellépői közt, az angol származású John Graham vagy más néven Quivver nyitja a nemzetközi sztárszezont a Monkey Business színeiben! A számtalan nemzetközi fellépés illetve a különböző formációkban történő együttműködés meghozta gyümölcsét, még a siker kapujában is megtartotta hangzásvilágát valamint sikerült egyedinek és szerethetőnek maradnia!
  • [2010-09-18] Federico Molinari & Badgirls
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

  • [2010-05-08] This is…
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

    Ketten indultak, egyedül folytatta, The Hackerel alapított Ozone kiadón jelent meg Jeff Mills hatására az első track.
  • [2010-04-10] DPU – Definitely House
    @ Cha-Cha-Cha DPU, Budapest

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó