Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Need4Speed 5th Birthday Bash /w AUDIO (UK) @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. április 10.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass
Need4Speed 5th Birthday Bash /w AUDIO (UK)Áprilisban fennállásának ötödik évfordulóját ünnepli a Need4Speed, ennek apropóján egy hatalmas bulival készülnek nekünk.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Need4Speed 5th Birthday Bash /w AUDIO (UK) @ K2, Budapest

Áprilisban fennállásának ötödik évfordulóját ünnepli a Need4Speed, ennek apropóján egy hatalmas bulival készülnek nekünk.

A magyar élvonal ismert alakjai mellett hallható lesz egy igazi fenegyerek is az Egyesült Királyságból, aki nem más mint AUDIO...
Gareth Greenall aka AUDIO közel egy évtizede van jelen az elektronikus zene világában. Első megjelenése 2003-ban látott napvilágot, azóta olyan labelek vették gondozásba munkáit mint például a Habit, a Freak, a Subtitles, a Virus, az Offkey vagy a BSE Rec.
Élő fellépéseit kiválló szelekció és dinamikus mixtechnika jellemzi, bizonyára a Club K2 falainak sem kegyelmez majd. Az est folyamán hallható lesz továbbá SKC, a Commercial Suicide és a Tactile Vinyl képviseletében, ZERO METHOD, a DSCI4, a Citrus, és a Subtitles házatájáról, és a Need4Speed rezidensei, SoundHunter és Vida L. A buli este 10-től egészen reggel 6-ig tart majd, a belépő pedig egész éjjel 1500 Forint lesz.

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó