Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

STAYFLY PRESENTS ROYAL CLUB @ Royal Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. január 29.
Helyszín Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.
Stílus House, Progressive House, Minimal
STAYFLY PRESENTS ROYAL CLUBKi hitte volna, hogy az általános köztudatban ramatynak elkönyvelt január vége is okozhat meglepetéseket?Royal Club, Budapest, Erszébet körút 43-49.

STAYFLY PRESENTS ROYAL CLUB @ Royal Club, Budapest

Ki hitte volna, hogy az általános köztudatban ramatynak elkönyvelt január vége is okozhat meglepetéseket?

Jótündérként maga az élet hozott csodás változást például Mannel életébe, akinek ezúton is gratulálunk fantasztikus párjához és kislányuk születéséhez! Az első Hairy-bébi érkezésénél fogva biztos, hogy január 29-én magát is túlszárnyalja az apai boldogságban úszó Manó, és akkor aztán lesz mulass, hiszen az ő szettjei alapból vigyorgósan vendégmarasztalóak. Nem beszélve a vele együtt ünneplő kerge Hairy krúról, ahhonnan ezúttal Nigel Snorter csatlakozik a StayFly Royal estjein karmestereként bravúrozó Sir Andréhoz.
Aztán itt lesz nekünk SanFranciscoBeat aka Profile25, aki gondos titkolózás után most árulta el, hogy márciusra egy vadiúj, meghökkentő projekttel rukkol elő. Mozi lesz a javából, szuper saját zenékkel, melyekből sanszosan ezen a bulin is tesztelésre kerülnek a legizgalmasabb darabok.
Nyitányként pedig ezúttal is a szervező StayFly brigád Roofiója zavarja ki majd belőlünk a hétköznapi józanságot. Hogy zárásig mi minden történik majd, azt még a jóisten sem tudja. Hiszen lehet, hogy pokoli partiba fulladnak a mennyei örömök...! ;)
 
Line up:
 
SanfranciscoBeat aka Profile25
Andre (Hairy)
Mannel (Hairy)
Nigel Snorter (Hairy)
Roofio (Stay Fly)

Start: 22.00
 
Cím: Royal Club
Corinthia Grand Hotel Royal
VII. Erzsébet krt. 43-49.
 
Info:20/770 6981
 


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó