Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Made Inn presents Midhnight Steppers minden csütörtökön! @ Cha-Cha-Cha 12, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. december 3.
Helyszín Cha-Cha-Cha 12, Budapest, VI.ker Bajcsy-Zsilinszky út 63. (Nyugati átjáróház).
Stílus House, Tech-house
Made Inn presents Midhnight Steppers minden csütörtökön!Igazi e-zenei franchise épült a Made Inn projekt köré az elmúlt hónapokban. A sikeres rendezvények, a rádióműsor és a kiadó mellett novembertől már heti rendszerességgel is találkozhatunk élőben a Made Inn művészekkel a Cha-Cha-Cha 12"-ben.Cha-Cha-Cha 12, Budapest, VI.ker Bajcsy-Zsilinszky út 63. (Nyugati átjáróház).

Made Inn presents Midhnight Steppers minden csütörtökön! @ Cha-Cha-Cha 12, Budapest

Igazi e-zenei franchise épült a Made Inn projekt köré az elmúlt hónapokban. A sikeres rendezvények, a rádióműsor és a kiadó mellett novembertől már heti rendszerességgel is találkozhatunk élőben a Made Inn művészekkel a Cha-Cha-Cha 12"-ben.





Ha valami annyira friss és jó, mint a Made Inn által képviselt zenei hitvallás abból sosem lehet elég. Pöli saját szerveződése mára túlnőtt azon, hogy legyen egy saját klubestje amelyre vendégeket hív meg. Mára a Made Inn egyet jelent a minőségi house zenékkel (azoknak persze a teljes spektrumát lefedve) és a cél nyilvánvalóan az, hogy aki azonosulni tud ezzel az iránnyal az a szcéna minden szegletében találkozhasson vele. Legyen szó a Riviérát idéző vérbő latin ütemekről vagy épp a karcolós tech-houseról, a márka köré összegyűjtött DJ-k képviselnek mindent ami friss, minőségi és House.

Kik is alkotják a Made Inn DJ szekcióját? A "főnököt" Pölit talán senkinek sem kell bemutatni, évtizedes karrierrel a háta mögött nincs olyan parti látogató, aki ne pörgött volna szettjeire. Mostanában élő bizonyítéka annak, hogy az élvonalbeli DJ-knek is kötelező folyamatosan megújulni. Candyman sem épp most lépett ki a hálószoba DJ kategóriából, hosszú tengerentúli kiküldetése alatt egy egészen más kultúrát szedett fel magára amelytől zenei világa is minimum különleges, rajta érezni az igazi amerikai house jegyeit. Polarize Norbi épp saját kiadójának sikereiben fürdik és hazánk után már Romániában is elismerik tehetségét. A következő generációt képviselő talentumok is roppant ígéretesek: Edo a francia Riviérát idézi monaco-house zenéivel, Daviss tehetségéről minden héten megbizonyosodhatunk már a Justmusic-on futó Made Inn rádióműsorból. Ők kiegészülve Doxával, Nora Naughtyval, Betával és Blattival töltik ki a csütörtök estéket egészen karácsonyig.

Erre lehet számítani november 19-től minden csütörtökön a belváros szívében, a Cha-Cha-Cha 12"-ben induló esteken, ez a Midnight Steppers. Hogy miért pont csütörtök? Kijelenthető, hogy a hazai közönség a hétvégén nehezen mozdítható egy döntően fiatal magyar DJ-k főszereplésével zajló rendezvényre, de ez rendben is van, hiszen annyi nemzetközi sztár fordul meg hazánkban, hogy csak kapkodjuk a fejünket. A magunkfajta klubbergeneráció fejében csak kispéntekként élő csütörtöki nap után már csak a hét utolsó munkanapját kell átvészelnünk. Őszintén, nem könnyebb ennek zenei élményekkel feltöltődve nekifutni? Egy próbát mindenképp megér.

www.myspace.com/​djpoli
www.madeinn.hu/​dejavu
www.myspace.com/​madeinn
www.myspace.com/​madeinnmusic

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó