Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 000 Ft

Partyajánló

SHY FX @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2009. augusztus 20.
Helyszín Mokka Cuka, Budapest
Stílus Drum and Bass
SHY FXFellépők: Shy FX (UK), Palotai, SKC, NormMokka Cuka

SHY FX @ Mokka Cuka

Fellépők: Shy FX (UK), Palotai, SKC, Norm

Bladerunnaz pres. Shy FX
2009. augusztus 20., csütörtök
Mokka Cuka


belépő: 1000 HUF

line up
Shy FX (Digital Soundboy – UK)
Palotai (Tilos)
SKC (Commercial Suicide)
Norm (Class A)

Shy FX (Digital Sounndboy - UK)


Shy FX a jungle maga. A ragga jungle robbanás idején, 1994. környékén szinte bármi, amit kiadott, nemhogy az akkoriban alakuló jungle színtéren szólt óriásit, de még a slágerlistákat is megmászta. Az első jungle zene, amit az ember általában megismer, szintén tőle származik, a UK Apache rekedt raggájáról azonnal felismerhető Original Nuttah nem csak a jungle történetének, hanem az elektronikus tánczene históriájának is kitörölhetetlen része.
Shy FX sikerei után megalapítja az Ebony kiadót, ahol újabb jungle alapvetések látnak napvilágot tollából, talán elég csak a Bambaataa-t említeni. Barátjával és szerzőtársával, a később a breakbeat felé elkalandozó T-Power-rel az új évtizedben is a csúcsra tudtak törni, a Shake Your Body-val ismét Anglia és Európa slágerlistáinak éléig jutottak.
Néhány éve Shy FX újabb kiadót alapított, a Digital Soundboy hasonlóan elődjeihez alapvetően az immár hagyományokra épülő, jókedvű jungle hangzást helyezi előtérbe. Emellett azonban remekül megfér itt a mélyebb hangzás (Calibre), a dubstep (Caspa) vagy épp Breakage közelgő és várva várt második nagylemeze, amely várhatóan mindezek keveréke lesz majd.


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó