Pulzar

Sasha and John Digweed feat. James Zabiela @ Városligeti tó

És újra eljő a nap, mikor megtelik a Városligeti-tó... :) A Visszaszámlálás elkezdődött!

A játék nyertese: M. Dávid, Gratulálunk!

Három világsztár egyetlen éjszakán a Városligetben

 

Sok ezer zenerajongó álma válik valóra 2009. augusztus 19-én este Budapesten. A nemzetközi elektronikus zenei élet három kiemelkedô alakja most elôször szerepel együtt, fô fellépôként egyazon rendezvényen. Sasha, John Digweed és James Zabiela neve külön-külön is fogalom. Egyenként is képesek teltházas, frenetikus hangulatú partit produkálni bárhol a világon. Ezt meg is tette nálunk például Sasha, amikor 2008 augusztusában megtöltötte partizókkal a Városligeti Mûjégpályát: közel tízezren lendítették egyszerre a magasba kezüket, amint feltûnt a DJ-pult mögött. Nem számít, hogy valaki 16 vagy 32 éves, ha kedveli a progressive house stílust, akkor legalább ezt a három nevet egészen biztos, hogy ismeri. Ám még az sem feltétlenül szükséges, hogy valaki e mûfajt szeresse, elég, ha csak egyszerûen megérti: zenetörténeti esemény minden egyes fellépésük magyar földön. Éppen ezért esze ágában sem lenne kihagyni, amikor egyszerre játszanak egy partin. Nem véletlenül...

 

Sasha és John Digweed hosszú évek óta szinte elválaszthatatlan párost alkotnak. Nem pusztán két DJ-rôl van szó Nagy-Britanniából. Annál sokkal, de sokkal többrôl. Ôk a szcéna nagy ikonjai, a stílusalapítók, az elektronikus zene Rolling Stones-ai, akiket követni szokás, legyen szó akár szakmabelirôl, akár rajongóról. A két ikonhoz az utóbbi öt esztendôben csatlakozott James Zabiela, akit mindenki csodagyerekként emlegetett abszolút hallása és virtuóz technikai tudása nyomán. James Zabielát Sasha fedezte fel, de mára mind a hárman jó barátok és eredményesen együtt dolgozó, gondolkodó kollégák is.

Legyünk ôszinték magunkhoz: egy ilyen alkalomért megéri lemondani akár a legszebb tengerparti utazást is, hiszen a homok és a víz máskor is ott lesz, ahol eddig volt, de ez a három elképesztô világsztár most jön el egyszerre hozzánk, és ki tudja, mikor lesz még egy ilyen alkalom?

 

bővebb információ hamarosan!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó