Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 200 Ft

Partyajánló

Tilos Witch Kitchen Series Vol.5. @ Budapest Jazz Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. április 18.
Helyszín Budapest Jazz Club, Budapest, VIII., Múzeum u. 7.
Stílus Jazz, Trip-hop, Breakbeat, DownTempo
Tilos Witch Kitchen Series Vol.5.A Tilos Witchkitchen Series keretein belül, havi rendszerességgel, olyan zenekarok és zenei formációk mutatkoznak be, melyek a Tilosban vagy a Tilos körül jöttek létre, munkásságukban és szellemiségükben szorosan kötődnek a rádióhoz.Budapest Jazz Club, Budapest, VIII., Múzeum u. 7.

Tilos Witch Kitchen Series Vol.5. @ Budapest Jazz Club, Budapest

A Tilos Witchkitchen Series keretein belül, havi rendszerességgel, olyan zenekarok és zenei formációk mutatkoznak be, melyek a Tilosban vagy a Tilos körül jöttek létre, munkásságukban és szellemiségükben szorosan kötődnek a rádióhoz.

Tilos Witch Kitchen Series Vol.5. – Tilos Rádió Party a Budapest Jazz Club-ban 2009. április 18. szombat, 1088 Budapest, VIII.ker. Múzeum utca 7.

 

 

Dusty (Jazz&Milk, D)

Smárton Trió + 1 (Hunnia, live)

Vono Box DJs aka Nafta & Suefo (Tilos / Mana Mana)

Gandharva (Tilos / Mana Mana / Budabeats)

Von Yodi (Mana Mana)

Visual: Kiégő Izzók

 

A müncheni freestyle dj-producer, Christoph Doepke, alias Dusty, 2005-ben gondolt egy nagyot és saját kiadót alapított Jazz&Milk néven. A cég első megjelenése egyben saját debütáló maxilemeze volt szigorúan 300 példányban korlátozva. A következő évben egy ötszámos válogatással állt elő, ami igen pozitív fogadtatásban részesült olyan elismert eklektikus dj-k körében, mint DJ Food, Mr. Scruff, vagy Nickodemus. Innentől felgyorsultak az események, a Jazz&Milk minden megjelenése egyre nagyobb példányszámban jött ki, és sokak szerint az utóbbi évek egyik legjobb és legmegbízhatóbb kiadójává nőtte ki magát, szuper zenékkel és remek lemezborítókkal. A hazánkban először fellépő, de Európában és Amerikában egyre népszerűbb Dusty, Keep It Raw című első nagylemezét mutatja be a BJC közönségének. A Jazz&Milknek az amerikai Free The Robots és Romanowski, az angol Mr. Chop és a német Rube mellett már magyar művésze is van: a Vono Box, melynek tagjai szintén fellépnek ezen a bulin. Az est élő produkciója, a fúziós jazzben utazó Smárton Trió +1 zenekar ugyan már decemberben bemutatta új nagylemezét, de az még mindig elég frissnek számít, és talán az sem utolsó szempont, hogy ritkán látni manapság Hammond orgonát használat közben. A koncert, a külföldi és a hazai dj-k szettjei egyaránt sok izgalmat ígérnek, a jazz-funk-soul-latin-hip-hop keverékét kedvelők számára.

 

Belépő: 1200.-HUF

 

Links:

www.jazzandmilk.com

www.myspace.com/​dusty45

www.myspace.com/​vonobox

www.myspace.com/​smartontrio

www.manamana.hu

www.tilos.hu

www.bjc.hu

 

 

 

 

Ajánlott lemezek

  • Berlini klub útikalauz

    Egy új DVD/CD megjelenését jelentették be, amelynek köszönhetően betekintést nyerhetünk Berlin Club életébe.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó