Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft

Partyajánló

The brazilian job 2. with DJ Marky @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. április 17.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Drum and Bass
The brazilian job 2. with DJ Marky"DJ Marky néhány év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert drum and bass körökben és ezeken kívül is."Studio, Budapest, Hajógyári sziget

The brazilian job 2. with DJ Marky @ Studio, Budapest

"DJ Marky néhány év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert drum and bass körökben és ezeken kívül is."

The brazilian job 2.

Bladerunnaz pres. DJ Marky & Stamina MC, Total Science

2009. április 17.

Stúdió (Events Hall)

 

Jegyárak

2000 ft csak a Subvibeban az első 100db
2500 ft elővételben az összes helyen áprílis 1-10ig
3000 ft áprílis 11-17-ig
3500 ft helyszínen
5000 ft vip

 

Elővételes helyek:

Subvibe

Nyugati nonstop

Traffic üzletek (Westend, Mammut)

Ticketportal.hu és offline elárusítóhelyei: az elővétel itt egységesen 3000 forint!

 

Line up

DJ Marky (Brasil / Innerground)

Stamina MC (V Recordings, Rinse FM - UK)

Total Science (CIA, Metalheadz - UK)

Bal (Bladerunnaz, Brand:Nu)

Longman (Tactile Vinyl, Tilos)

Chris.su (Subtitles, Commercial Suicide)

Skc (Commercial Suicide, Hospital)

Mentalien (ImpulseCreator, 3K)

 

 

Az ImpulseCreator (a magyar drum and bass weboldal) olvasói szerint a tavalyi év legjobb bulija DJ Marky és Stamina MC Stúdiós fellépése volt. A 2009-as közönségszavazáson a legjobb DJ kategóriában is Marky győzedelmeskedett, a legjobb MC díját Stamina söpörhette be. A kedvenc partiszervező kategóriát szintén ezen a szavazáson, mint eddig minden évben, a Bladerunnaz nyerte.

 

DJ Marky (Innerground - BR)

 

DJ Marky néhány év alatt hihetetlen népszerűségre tett szert drum and bass körökben és ezeken kívül is. A brazil lemezlovas elképesztő mixtechnikája és trükkjei (lemezen dobolás, szkreccselés fejjel lefelé tartott lemezjátszón) egy szempillantás alatt az élvonalba röpítették, remek zenei ízlése azokkal is megszeretette a dobbasszust, akik addig idegenkedtek tőle. Marky az a drum and bass DJ, akivel mindenki imád egyútt zenélni Laurent Garnier-től Fatboy Slim-ig. Marky leggyakrabban Stamina MC társaságában lép fel, aki nem a szokványos ceremóniamester, hiszen remekül énekel is, ha a helyzet úgy kívánja.

 

Stamina MC (V Recordings, Riknse FM - UK)

 

Stamina 1994-ben került kapcsolatba komolyabban a tánczenével. Ekkortájt a DJ-zés foglalkoztatta, mixelni tanult és megvette első lemezeit. A ragga és reggae inspirálta jungle számokhoz Stamina szövegeket írt, és egyszercsak azon kapta magát, hogy MC-ként is üzemel.

Stamina 2000-ben csatlakozott a neves Movement partisorozathoz, itt találkozott először a brazilokkal, Marky-val és Patife-fal, akikkel 2001-ben közösen kezdett el dolgozni.

Azóta Stamina hangja több számból is visszaköszön (Marky + XRS - LK, D.Kay + Epsilon - Barcelona, Roni Size - On & On), valamint a London Elektricity élő zenekari felállását erősíti, akikkel koncertDVD-t is megjelentetett (Live Gravy).

Stamina MC, a Movement klub rezidens MC-jeként azóta körbeutazta a fél világot olyan neves játékosok oldalán, mint Marky, Bryan G, Roni Size, High Contrast vagy éppen D-Bridge.

 

Total Science (C.I.A., Metalheadz - UK)

A Q-Project és Spinback alkotta duó a drum & bass egyik legtermékenyebb párosa, bizonyítja ezt a számos label lemezein, különböző neveken (The Alliance, Hieroglyphix, Funky Technicians, Blake 7, Q-Project szólóban) megjelent kiadványaik száma is. Az oxfordi kettős zenei sokszínűségét és egyediségét is mutatja, hogy Total Science néven jegyzett munkásságukat olyan nagymúltú kiadók lemezein hallgathatjuk, mint a Good Looking, a Renegade Hardware, a Metalheadz vagy a Timeless. Saját kiadóból sincs hiány, az Advanced, a C.I.A., a Crash vagy a Genetic Stress mögött is a páros áll. A hozzánk látogató Q Project jó barátságban van a Hospital kiadóval is, hiszen szólólemeze a liquid funk zászlóshajójánál jelent meg.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó