Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
VIP5 000 Ft
További kedvezményes belépő árak a cikkben!

Partyajánló

Therapy Sessions Budapest @ Studio, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. március 14.
Helyszín Studio, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus Drum and Bass
Therapy Sessions BudapestA Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól.Studio, Budapest, Hajógyári sziget

Therapy Sessions Budapest @ Studio, Budapest

A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól.

2009. március 14.

Stúdió (Events Hell)

 

KEDVEZMÉNYES Jegyárak

Február 26 - március 8 - 2000 HUF

Március 9 - március 14 - 2500 HUF

Helyszínen 3000 HUF

VIP jegy 5000 HUF

A Ticketportál honlapján és offline elárusítóhelyein egységesen 2500 HUF

Az első 100 db jegy a Subvibe-ban 1500 HUF

 

Elővétel:

Subvibe

Nyugati nonstop

Traffic üzletek (Mammut, Westend)

Ticketportal.hu és offline elárusítóhelyei

 

Line up

The Panacea (Position Chrome - D)

Current Value (Tech Itch, Freak, Evol Intent - D)

Donny (Freak, Barcode - UK)

Mastif + Samulkow (Bladerunnaz, Black Hoe)

Dtr + HUman (Deepupstairs)

 

Therapy Sessions Budapest: The Panacea, Current Value, Donny

 

A Therapy Session egy 2003-ban útjára indított partisorozat, amely különbözik minden más drum and bass bulitól. A népszerű dnb-házaspár, Dylan és Robyn Chaos fejében ekkor fogalmazódott meg a gondolat, hogy összekösse a horrorfilmek, a szadomazo fétisbulik, az extrém zenék és a fekete humor iránti rajongását a drum and bass-szel és ezt ne csak lemezeken tegye, hanem a saját maguk által szervezett bulikon is.

A Therapy Sessions a fő hangzását a darkstep adja, ami a drum and bass extrém és kompromisszummentes megnyilvánulása, amelyre nagyon találóan itthon a mészárbéz jelzőt aggatták. Az a fajta zene, amelyre nagymértékben hatott az industrial irányzat, a kemény techno és az extrém metál, és más embert próbáló hangzások. Széttorzított hangok, emberi és földöntúli sikolyok, vijjogás, ütvefúróként kalapáló dobokkal megtámogatva.

A házaspár egyesítette erőit a stílus másik alapítóatyjával, Technical Itch-csel, és összehozták a Freak, Obscene, Technical Freaks kiadókat, amelyek mellett tovább működött a Tech Itch és a Penetration is. A hármas maga köré gyűjtötte a hasonlóképp eszement zenéket készítő producereket a világ minden tájáról.

Az extrém zene extravagáns partikat kívánt, így hát Robynék kissé újragondolták a bulizás fogalmát saját, kattant látásmódjuk szerint. Díszletekkel, pirotechnikával és más látványelemekkel idézték meg a sötét oldal szellemét. A Therapy utazó cirkusszá vált és lassan az egész világot bejárta már, terjesztve az eszement zenéket Japántól Oroszországon át Bécsig, és 2007. óta Budapesten is.

Az idei első Therapy bulin igazán változatos lesz a felhozatal, hiszen a német „brutálrave” fenegyerek Panacea, akinek egyébként a budapesti az egyik kedvenc Therapy-ja, mellett a mostanában felezett ütemekkel kísérletezgető Current Value és az ifjú mészárbéz titán Donny alkotják a külföldi delegációt, míg a magyaros zúzást Mastif, Samulkow, Human és Dtr biztosítja.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó