Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Dreadful Beats with Sven Wittekind @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. június 14.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Hard Techno, Trance, Dance, Euro-Trance,
House, Electro, Tech-house, Techno,
Techno, Tech-house
Dreadful Beats with Sven WittekindA tanév utolsó hetét követő hétvégén mindenki méltóképp kezdheti a vakációt egy újabb őrületes DFB rendezvény keretein belül. A nagy hajtás után jöhet csak az igazi "nagy hajtás"! Az estekre eddig olyan neves vendégeket invitáltak, akik többször bizonyították már rátermettségüket, mind hazánkban, mind a világ többi pontján. A június 14-i alkalom egy kicsit eltérő lesz a megszokottól.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: SchranzQrush hardstyle22 manocska TechnoKitty
összes résztvevő megtekintése

Dreadful Beats with Sven Wittekind @ K2, Budapest

A tanév utolsó hetét követő hétvégén mindenki méltóképp kezdheti a vakációt egy újabb őrületes DFB rendezvény keretein belül. A nagy hajtás után jöhet csak az igazi "nagy hajtás"! Az estekre eddig olyan neves vendégeket invitáltak, akik többször bizonyították már rátermettségüket, mind hazánkban, mind a világ többi pontján. A június 14-i alkalom egy kicsit eltérő lesz a megszokottól.

A világ egyik legelismertebb és legeredetibb hardtechno producere illetve lemezlovasa mellett (Sven Wittekind - Germany) egy új, feltörekvő dj-t köszönthetünk Magyarországon (Albert Kraner - Italy), aki kökemény, száraz stílusával egyenletes sebességgel vonul be a köztudatba.

Természetesen rezidensek is a jól megszokott formájukra törekednek majd, így tehát kijelenthetjük, hogy ismét egy nem akármilyen partynak nézünk elébe, együtt, VELETEK.


Sven Wittekind:


Életrajzát felesleges lenne a kezdetektől bemutatni, hiszen nincs olyan a szcénában aki ne találkozott volna a Sven Wittekind névvel. Az elmúlt pár esztendő alatt Sven a hardtechno egyik legkiemelkedőbb alakjává nőtte ki magát. Állandóan megújuló, mégis ezer közül felismerhető stílusának köszönhetően rendre slágerek kerülnek ki kezei közül, minek eredményeként a világ legnagyobb fesztiváljainak és mega rendezvényeinek állandó, elengedhetetlen “kellékévé” vált. 2006-ban megannyi siker megjelenést követően elindította saját labeljét, a Sven Wittekind records-ot. 2007-ben látott napvilágot 2 lemezes szóló albuma a Seven Deadly Sins EP amely megjelenést szintén nagy siker övezett. Előszeretettel vállal közös munkásságot jó barátjával Boris s.-el. Ezen közösködés egyik gyümölcse votl a membran killers EP. és még sorolhatnánk. Csapatunk és Sven legutóbbi közös beszélgetése során csak annyit üzent a magyar közönségnek, hogy ideje újra lebontani a k2 falait.


Albert Kraner:

Albert Kraner 1986 májusában látta meg a napvilágot Masszában, Olaszországban. 1999-től életét meghatározó stílus a techno. A partyéletet gyorsan átlépve lemezeket ragadott és zenélésre illetve producerkedésre adta a fejét. 2005-ben jelent meg első kőkemény muzsikája a HTscene.org fórum jóvoltából, amely azonnal nagy figyelmet eredményezett mind a zenének, mind készítőjének. 2006-ban elindította saját digitális kiadóját amely az Anathema records névre halgatott. Első megjelené-sét, Arkadiusz Witekkel közösen készítette. Őrült tempóban gyártja slágereit napjainkban is, hol egyedül, hol pedig producer barátaival, Dariush Geevel, Tim Riversszel, Salva Truchaval vagy re-zidensünkkel és jó barátjával SveTeccel. Alkotásait minden szakmabeli pörgeti, olyanok mint: Dj Rush, Sven Wittekind, Dj Bold, Pet Duo és még sorolhatnánk.



Main area:

Sven Wittekind - Germany (Abstract bookings, Inflicted)

Albert Kraner - Italy (Fat tm rec, Killfactory, Anathema rec)

SveTec (Distorted, DFB)

Morison (Artillery, Skull Tunes, Inflicted)

Psycho-Rex (DFB)

Tilthammer (DFB)

Lite area:

Hadova (Dirtybass)

Deeroy (Experience digital)

Kali (Egotraxx)

Slave (Adult records)

Matthias Kid (Budapest techno)

Extrák: klimatizált táncterek, live visual show, mérsékelt italárak

Helyszín: Club K2 Budapest, Üllői út 51.

Entry: 2500 Huf / 10 Euro


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Electronic Beats Appok – Letöltötted már őket?

    Exkluzív dj-mixek és fesztiválhanganyagok? EB rádió-applikáció. Videó streamek és koncertfelvételek? EB videó-applikáció. Rögtön tudni szeretnél mindent? EB hírek-applikáció.
  • Selected Sounds: Nathan Fake beszámoló

    Nathan Fake november 16-án ismét Budapesten járt. Live fellépése során, ezúttal a régi nagy kedvencek mellett, a szeptemberben megjelent Steam Days című albumából kaphattunk ízelítőt. A Border Community kiadó oszlopos tagját most is az NVC szervezőcsapat hívta meg Budapestre, ahogy az elmúlt évek során ezt már megszokhattuk.
  • NVC Selected Sounds Interjú

    Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat, és mire számíthatunk a jövőben.
  • Több Technót a Parlamentbe! Vol. 2: augusztus 20

    Az áprilisi buli után újabb politikai lépésre szánta el magát a „Több Technót a Parlamentbe!” csapata: augusztus 20-án alkotmányozó népgyűlést tartanak az Erzsébet téren.
  • James Holden Biztosan Jön

    A mai napon újra beindult az európai légi forgalom, már Heathrow-ról is megérkeztek az első járatok.
  • Mennyek Kapui frissítve!

    Elkészült a Kömlődi Ferenc és Pánczél Gábor által írt Mennyek Kapui című könyv javított, jelentősen bővített kiadása.

Szervező

  • NVC

    2004 nyarán született meg a No Vidra Crew (NVC), melynek megálmodói és megteremtői zenészek, fanatikus zenekedvelők és nem utolsó sorban barátok. Idő közben a “mag” köré épült egy teljes dj-kből, vizuálosokból, producerekből, fotósokból álló brigád. A hazai partykultúrában évek óta jelenlevő promoter csapatunk eddigi tevékenysége során számtalan előremutató nemzetközi előadót hozott el a magyarközönségnek a minimal, techno, tech-house színtérről. Fő profilunk mellett szerveztünk már space-rock koncertet, psytrance bulikat és a tört ritmusok felé is nyitottunk. 2007 nyarán beindítottuk saját klubsorozatunkat Casino Bangkok néven, ahol a hazai szcéna színe-java mellett a kezdetek óta teret adunk a feltörekvő tehetségeknek is. Állandó bázisaink, a Merlin, a Mono és az A38 mellett megfordultunk már a Citadellán, a Mokka Cukában, a Trafóban, valamint a nagyobb hazai fesztiválokon is rendszeresen képviseltetjük magunkat (Balaton Sound, Sziget, Ozora), továbbá külön színpadunk volt a 2009-es MTV Ema Regional Award Show-n rendezvényen. Együttműködésben állunk többek között a Német Nagykövetséggel és aBest Hollywood filmforgalmazó céggel a német újraegyesítéshez kapcsolódó rendezvények és a Berlin Calling c. film kapcsán. Akiket eddig vendégül láttunk: Ellen Allien, Apparat, Paul Kalkbrenner, Sascha Funke, Thomas Muller, Extrawelt, Oliver Huntemann, T. Raumschmiere, Nathan Fake, Fairmont, Petter, Oliver Koletzki, Florian Meindl, Martin Eyerer, Ramon Tapia, Butch, Axel Bartsch, Kanio, Roland M. Dill, Current Value, Hidria Spacefolk, X-Dream, Fuzzion…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó