Pulzar

Partyajánló

Spring Festival @ Club New Night, Tiszakécske

Fellépők
Spring FestivalÁprlis közepén újabb mérföldkövéhez érkezik a Club New Night. A club történetében elöször rendez tavaszi nagy fesztivált, ráadásul olyan külföldi fellépőkkel, akik teljesen élőben tolják a jobbnál jobb house zenéket. A 2 csapat a Spirit Catcher és a MotorCitySoul!Club New Night, Tiszakécske, 6060 Vadász út 2.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: adam miller
összes résztvevő megtekintése

Spring Festival @ Club New Night, Tiszakécske

Áprlis közepén újabb mérföldkövéhez érkezik a Club New Night. A club történetében elöször rendez tavaszi nagy fesztivált, ráadásul olyan külföldi fellépőkkel, akik teljesen élőben tolják a jobbnál jobb house zenéket. A 2 csapat a Spirit Catcher és a MotorCitySoul!

A Spirit Catcher csapat eddig egyszer járt hazánkban, tavaly Budapesten a Debut & Prive közös partyján, ott viszont olyan sikert arattak, amiről még mindenki beszél... A MotorCitySoul formáció elöször jár hazánkban, az ő debütálásuk igazi csemege, hiszen napjainkban szinte minden megjelenő house sláger valamilyen formában hozzájuk kötődik! Rajtuk kivül 10 magyar dj szerepel a meghívottak listján, tehát biztosan állíthatjuk, hogy mindenki talál majd a maga ízlésének megfelelő hangzást. Várunk mindenkit szeretettel!

The Debut & Club New Night present Spring Festival - 14 DJ!




Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Fezen 2012

    Az elektronikus zene hívei számára a downtempo és a house világában is jártas belga Jimmy Van M adja meg a buli ritmusát a Fezen 2012-n.
  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó