Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft

Partyajánló

Shy FX & MC Reload @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. március 4.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Drum and Bass, Jungle, Tech-house
Shy FX & MC ReloadA Black Light szervezőcsapat második lépése nem kisebbre sikerül, mint elhozni a legendás jungle veteránt SHY FX-et! A tökéletes összképhez MC Reload is hozzájárul március 4-én az A38-on!A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Shy FX & MC Reload @ A38, Budapest

A Black Light szervezőcsapat második lépése nem kisebbre sikerül, mint elhozni a legendás jungle veteránt SHY FX-et! A tökéletes összképhez MC Reload is hozzájárul március 4-én az A38-on!



Blacklight Promotions Presents
SHY FX : Diary Of A Digital Soundboy LP Tour

Helyszín: A38 Hajó (Petofi Híd, budai hid fo)

Dátum: 2006. március 4. szombat

SHY FX /Ebony rec./Digital Soundboy rec/UK/
Mr Reload MC /HardCore Beats/UK/
Palotai /Tilos/
Jade and Matt-U /BSE rec./Moving Shadow/

Jegy árak: 2000(limitált)/2500/3000 Huf
(Jegyek a helyszínen kaphatók!)


Shy FX,
eredeti nevén Andre Williams aki London keleti részén született, 1994-ben tört be a British pop chart élére az „Original Nuttah” címuû slágerével, ami az egyik legmeghatározóbb ragga/jungle himnusz az óta is. Producerkedését a S.O.U.R. Records-nál kezdte (Sound Of the Underground) két 1994-es kislemezzel: „Gangsta Kid” és „Sound of the Beast”. Végül létrehozta saját kiadóját az Ebony-t, megjelentek a „The Message” és „Bambaataa” slágerei, ami sajátos ötvözete a ragga életérzésnek és az old-school, hip-hop témáknak.

Jellemzõek zenéjére a gazdag dallamvilágú R&B vokálbetétek: Az itthon is rongyosra játszott „Shake Ur Body” amit T-Power-rel közösen hoztak létre, elérte azt, amit egy Drum & Bass track valaha is elért: feltûnésekor a 7. helyen debütált a UK Charts-on és 6 hétig az elsõ 20 között maradt. Rengeteg közkedvelt remix-et fûzõdik a nevéhez, mint például a „Chopper”. 2005-ben megalapította új kiadóját a Digital Soundboy-t. Látogatásának apropója, hogy ízelítõt adjon új albumából (Diary of Digital Soundboy) és megtáncoltassa azokat is, akik az old-school d&b fanatikusai.
További információ: http:/​/​www.digitalsoundboy.com

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó