Pulzar

Partyajánló

Mobeats @ Kultiplex, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. november 16.
Helyszín Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.
Stílus Breakbeat, Electronica, Deep House, House,
Electro, Tech-house, Breakbeat, House,
Minimal
MobeatsNovembertõl minden második szerdán (páros heteken) a Kultiplex falai között mulathatnak a középtempós tánczenék megszállottjai. Alul a már megszokott Rewind, míg az átalakított és felújított felsõ szinten a Mo'beat esték ügyeletes lemeznyûvõ-betyárjai felelõsek a maximális "zsúr"-hangulatért. Figyelem: a hallójáratok erõteljes breakbeat/tech-house/electro támadásnak lesznek kitéve!Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.

Mobeats @ Kultiplex, Budapest

Novembertõl minden második szerdán (páros heteken) a Kultiplex falai között mulathatnak a középtempós tánczenék megszállottjai. Alul a már megszokott Rewind, míg az átalakított és felújított felsõ szinten a Mo'beat esték ügyeletes lemeznyûvõ-betyárjai felelõsek a maximális "zsúr"-hangulatért. Figyelem: a hallójáratok erõteljes breakbeat/tech-house/electro támadásnak lesznek kitéve!

Stílus:nuskool.techfunk.electro.tech-house


november 2. szerda és nov. 16.
Kultiplex

Marvin (Trancewave)
Salvor (Mo'Beat)
juker (Mo'Beat)

Cím: IX.ker. Kinizsi u. 28.
Belépõ: 400 Huf
Kezdés:22h

Ehhez minden alkalommal segítségül hívunk egy, a témában szakértõnek számító hazai dj-t. Az elsõ Mo'Beat vendége Marvin lesz, akit már mindenki nagyon jól ismerhet, hiszen számtalan helyen fordul meg és mindenhol percek alatt önfeledt bulihangulatot varázsol a tánctérre. A Trancewave lemezbolt egyengetése mellett Marvin a most 1 éves United Colors of House, valamint a veryDisco esték egyik rezidense. A mindig vacak novemberi idõ ellenére fortyogó tech-es ütemek és többféle stílus közti garázdálkodás várható!

 

 


Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó