Pulzar

Partyajánló

★ Corvin Club x Hi!Fly pres. GUY GERBER & Disqrate pres. LAZARE HOCHE ★ @ Corvin Club

Fellépők
Dátum 2016. május 6.
Helyszín Corvin Club
Stílus House, Deep House, Progressive House, Tech-house,
Techno
★ Corvin Club x Hi!Fly pres. GUY GERBER & Disqrate pres. LAZARE HOCHE ★Május első hétvégéjén sokak nagy favoritja, Guy Gerber érkezik Budapestre a HI!FLY és a Corvin Club közös szervezésében! Hősünk munkásságáról hosszú oldalakat lehetne írni, de pályájának legemlékezetesebb mozzanatai között mégis 4 szerzői albumát (Late Bloomers, Supplement Facts, Who's Stalking Who?, 11 11), saját Supplement Facts Records és RUMORS kiadóját, és a Resident Advisor szavazásán zsinórban háromszor elért top 10-es helyezését tartjuk számon. Saját szerzeményei közül, a Timing és a Belly Dancing ragadt meg maradéktalanul mindenki fülében. Fellépései sosem tartoznak könnyen feledhető partik közzé, játszott már 12 órát a Burning Man fesztiválon, zárt már évadot az ibizai Pachaban, de tartott már ingyenes tengerparti bulikat is a Rumors kiadó égisze alatt. Guy Gerber köré ez alkalommal a Hi!Fly szelektorai gyűlnek majd, hogy teljessé és ténylegesen felejthetetlenné tegyék az egészestés zenei utazásunkat!Corvin Club

★ Corvin Club x Hi!Fly pres. GUY GERBER & Disqrate pres. LAZARE HOCHE ★ @ Corvin Club

Május első hétvégéjén sokak nagy favoritja, Guy Gerber érkezik Budapestre a HI!FLY és a Corvin Club közös szervezésében! Hősünk munkásságáról hosszú oldalakat lehetne írni, de pályájának legemlékezetesebb mozzanatai között mégis 4 szerzői albumát (Late Bloomers, Supplement Facts, Who's Stalking Who?, 11 11), saját Supplement Facts Records és RUMORS kiadóját, és a Resident Advisor szavazásán zsinórban háromszor elért top 10-es helyezését tartjuk számon. Saját szerzeményei közül, a Timing és a Belly Dancing ragadt meg maradéktalanul mindenki fülében. Fellépései sosem tartoznak könnyen feledhető partik közzé, játszott már 12 órát a Burning Man fesztiválon, zárt már évadot az ibizai Pachaban, de tartott már ingyenes tengerparti bulikat is a Rumors kiadó égisze alatt. Guy Gerber köré ez alkalommal a Hi!Fly szelektorai gyűlnek majd, hogy teljessé és ténylegesen felejthetetlenné tegyék az egészestés zenei utazásunkat!

Ha mindez még nem lenne elég egy tökéletes estéhez, tudjuk tovább borzolnia kedélyeket! A Disqrate sorozat Andras Garay és Nigel Sortervezényletével jószokásukhoz híven egy újabb francia gyöngyszemmel ajándékoz meg minket. Lazare Hoche a párizsi underground legújabb generációjának kiemelkedő tehetsége. A pimaszul fiatal producer-zseni saját kiadót futtat LHR (Lazare Hoche Records) néven, miközben körbeturnézza a világot. Emellett a nagyközönség számára bizonyára ismerősen csengő Mandar zenei projekt tagja a holland Malin Génie és a dán dub-mester Samuel André Madsen (S. A. M.) társaságában. Lazare hangzását a mély, feszes, lélekkel teli hipnotikus house futamok és markáns francia romantika jellemzi. A nagytermes Guy Gerber mellett május 6-án a Corvin Bar-ban lehettek fül és szemtanúi a Disqrate harmadik session-jének Lazare Hoche tisztes vendégszereplésével.

★ LINE UP ★ Corvin Club

Guy Gerber

Yvel & Tristan

James Grow

Dj Sobek

★ LINE UP ★ Corvin Bar

Lazare Hoche

Nigel Sorter

Andras Garay

★ ENTRY ★

★ Super Early Bird // 2.000 HUF (csak online) - SOLD OUT

★ Early Bird // 2.500 HUF (csak online)

★ Első körös elővételben // 3.000 HUF

★ Második körös elővételben // 3500 HUF

★ Harmadik körös elővételben // 4000 HUF

Online jegyek: hamarosan

Elővételes jegyek személyes a Mundum Caféban (1085 Budapest, Somogyi Béla utca 1.) válthatók 2016. április 11-től, nyitvatartási időben.

www.facebook.com/​events/​1721799504708080/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó