Pulzar

Partyajánló

pure lust: ACID PAULI \ DE \ @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2015. október 9. – 2015. október 9.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus Electronic
pure lust: ACID PAULI \ DE \Nincs túl sok előadó, akit egy éven belül kötelező visszahívni, viszont aki ott volt a tavaly novemberi Acid Pauli bulin, annak ez a booking több, mint magától érthetődő. Olyan zenei utaztatást csinált ethiofunktól napfelkeltő house-ig, hogy másnap mosolygás okozta arcizomlázzal kelt az ott megjelent párszáz ember.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

pure lust: ACID PAULI \ DE \ @ Toldi Klub

Nincs túl sok előadó, akit egy éven belül kötelező visszahívni, viszont aki ott volt a tavaly novemberi Acid Pauli bulin, annak ez a booking több, mint magától érthetődő. Olyan zenei utaztatást csinált ethiofunktól napfelkeltő house-ig, hogy másnap mosolygás okozta arcizomlázzal kelt az ott megjelent párszáz ember.

Hetvenes évek derekán, Bajorországban világra jött Martin Gretschmann, aki ideje korán beiratkozott punk szakkörbe. A nyolcadolás közben tisztes távból figyelte az elektronikus zenei hangszerek evolúcióját. Kilencvenötben felfedte első Atari kompjúter segítségével megírt Console című számát. Kiderült, hogy erre nem csak ő pörgött rá, hanem egy egész scéna, aminek örömére ezzel a névvel bandát is alapított. Magával ragadta a kilencvenes évek bizakodó hangulata, öntötte magából a mixeket, Andreas Ammerrel rádiózott, míg végül Acid Pauli fedőnéven klub-barát szóló projektbe kezdett. 2010-ben Notwistos barátaival a Lola filmzenéjéért megszerezték a németek Oscar-díját. Martin egyébként az elmúlt években egyáltalán nem turnézik, csak a haverjainak lép fel, kis berlini kocsmában vagy giga fesztiválokon - épp amihez kedve van. Többek közt ezért is megtisztelő, hogy a visszahívásra azonnal igent mondott.

Line up:

Acid Pauli /De/

Daniel Ban /Pure Lust/

Daniel Page /Pure Lust/

23:00

belépő/entry:2000

www.facebook.com/​events/​122811428071940/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó