Pulzar

Partyajánló

Deepfields Special #4 @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2015. július 4. – 2015. július 4.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Electro, House, Minimal
Deepfields Special #4A sorozatra ezúttal két vendég is érkezik Ukrajnából, akiket meggyőzőbb, ha saját megjelenéseik mutatnak be helyettünk, de árulkodó lehet azon kiadók sora is, amelyekkel korábban már összekötődött nevük. Ilyen például a BodyParts, Tzinah, Sensibil, Novus, Valioso vagy a még fiatalnak számító, kizárólag bakelit formátumban publikáló RAZOM Records, melyet saját kezűleg irányítanak a srácok. Produceri munkáik és fellépéseik során együtt, és külön-külön is szoktak tevékenykedni, ezúttal egy hosszú b2b set keretében lesz szerencsénk meghallgatni őket - Budapesten először.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

Deepfields Special #4 @ Corvintető, Budapest

A sorozatra ezúttal két vendég is érkezik Ukrajnából, akiket meggyőzőbb, ha saját megjelenéseik mutatnak be helyettünk, de árulkodó lehet azon kiadók sora is, amelyekkel korábban már összekötődött nevük. Ilyen például a BodyParts, Tzinah, Sensibil, Novus, Valioso vagy a még fiatalnak számító, kizárólag bakelit formátumban publikáló RAZOM Records, melyet saját kezűleg irányítanak a srácok. Produceri munkáik és fellépéseik során együtt, és külön-külön is szoktak tevékenykedni, ezúttal egy hosszú b2b set keretében lesz szerencsénk meghallgatni őket - Budapesten először.

Az esemény igazi nyári hangulatban, már délután 2 órakor kezdődik a tetőteraszon, éjszaka pedig a nagyteremben folytatódik. A sorozaton megszokott vizuálokra és diavetítésekre most is számíthattok!

Hivatalos afterparty reggel 6 órától további fellépőkkel ugyanitt.

Ennek részleteiről több info később!

■ Kirill Kirik & IVANOV UA

// RAZOM // BodyParts records // Tzinah Records

■ DJ Naga & Peter Bernath

■ Delay

■ Baco

■ Li

Visuals: Szobafény

Belépő / Entry Fee:

14:00 > 500 HUF ~ 1,5€

22:00 > 1000 HUF ~ 3€

00:00 > 1500 HUF ~ 5€

www.facebook.com/​events/​465036753660626/​

Helyszín

  • Corvin Club

    Budapest, 1085 Blaha Lujza tér 1-2. A Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó