Pulzar

Partyajánló

IKREK ÉJSZAKÁJA 11 OPEN AIR @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2015. június 6. – 2015. június 6.
Helyszín Track Terrace
Stílus House, Progressive House
IKREK ÉJSZAKÁJA 11 OPEN AIRKedves Barátaim, Ismerőseim... Közeleg az idei év IKREK bulija is, hivatalos nappali BEFORE PARTY-val, közös BL döntő nézéssel és persze egy estétől reggelig tartó szülinapi zenés szeánsszal!!! IDÉN SZABADTÉREN ELŐSZÖR!Track Terrace

IKREK ÉJSZAKÁJA 11 OPEN AIR @ Track Terrace

Kedves Barátaim, Ismerőseim... Közeleg az idei év IKREK bulija is, hivatalos nappali BEFORE PARTY-val, közös BL döntő nézéssel és persze egy estétől reggelig tartó szülinapi zenés szeánsszal!!! IDÉN SZABADTÉREN ELŐSZÖR!

(előbb az érzelmi részen javasolt áthaladnotok, aztán jönnek a száraz tények is (BEJUTÁS és egyebek), de ezek a sorok fontosak ahhoz, hogy a megfelelő értelmezésbe kerüljön számotokra is ennek a bulinak a jelentősége - köszönöm a pár perc figyelmet)

10 fergeteges és brutális alkalom után bátran mondhatom, hogy az egyedülálló és LEGENDÁS IKREK Éjszakája, azzal a páratlan hangulattal mely a szülinapi eseményeimen lenni szokott, Budapestre érkezik. Idén pedig valóra válhat a TSapat és e csodálatos közönség évek óta dédelgetett álma, hogy a SZABAD ÉG alatt, a csillagaink alatt bulizzunk egy hatalmasat!

Innentől kezdve nem tudom, hogy mit várjak jobban? Az éjszaka dinamikus lüktetését, vagy a reggeli napfényben a napszemüvegek mögött rejtőző érzéseket a klasszikus érzelmesebb zenék alatt?!?!

Sok változáson ment keresztül az IKREK Éjszakája az elmúlt 10 év alatt, viszont a soron következő, az idei a 11-es felvonás újabb fejezetet ír be a sorozat történelemkönyvébe.

A 11 mesterszám, nagyon jó energiákat hordoz magában és az én lelkem is sokkal nyugodtabb, hogy újra a régi utakon jár ez a számomra legkedvesebb esemény és ismét JÚNIUSban dübörögnek majd a zenék. Számomra őszintébb és hitelesebb a szülinapot a napján tartani.

Nagyon sokáig tartott ez a fejlődés, míg megszületett bennem a döntés, hogy vissza kell terelni az IKREK bulit a régi kerékvágásba és emellett a megújulás is nagyon fontos számomra. Egy új környezet, egy új helyzet a számomra új behatásaival biztosan egy új szettet és egy mindennél motiváltabb előadói lelkületet fog kihozni belőlem, egy olyan eseményen, amit minden évben a LEGJOBBAN várok és ahol van időm 5-6 órában kibontakozni SZABADON!

Ezeknek a szetteknek különleges ereje és töltése van, hiszek ezekben a szettekben és bennem ezek a szettek mindig a KIHÍVÁS szintjén jelennek meg, hiszen Önmagammal mérkőzök meg a pultban előttetek.

Külön izgalom és felelősség, hogy idén abban a különleges helyzetben lesz részem, hogy a MEGÚJULT Track Terrace szezonnyitása is az én feladatom lesz.

Visszatér a Cinema Hall legendás HANGRENDSZERE és számos változtatással várunk Titeket!

És, hogy mit jelent számomra az IKREK Éjszakája ? MINDENT!

Igaz, hogy a születésnapom mögé van bújtatva, de egyáltalán nem engem kell itt ünnepelni, hanem TITEKET, akik lehetővé teszitek számomra és megvalósítjátok minden DJ álmát, hogy hazai környezetben a legjobb arcok előtt, nagyon hosszú szettet tudjon tolni egy különlegesen felszabadult est keretein belül.

Egy nagyon picit kitérek a Siófoki emlékekre is, hiszen csodásak voltak! Köszönök mindent azoknak az éveknek is. Talán páran csalódottak, hogy elmozdult ez a buli a Balaton partjáról a fővárosba, de azokra a barátokra is gondolnom kell, akik szintén sokan vannak és az utazás meg az egyéb körülmények miatt pont a Balaton régió miatt maradtak távol ettől az eseménytől.

Köszönöm a figyelmet, és most jöjjenek a részletetek!

Szigeti Péter // Dandy // Peter Makto // One Opinion

ui.: Semmi más dolgotok nincs, mint a kollektív tudatszinten a jó meleg nyári időre összpontosítani !

2015 JÚNIUS 06 // SZOMBAT

IKREK ÉJSZAKÁJA 11 // Dandy 37th Birthday Party // A LEGNAGYOBB TS GROUPPEN // KÖZÖS TSALÁDI BL DÖNTŐ

BUDAPEST // TRACK TERRACE // SZEZONNYITÓ PARTY

22:30 - 00:00 GREGORY S b2b DAVKO

00:00 - 06:00 DANDY aka PETER MAKTO

06:00 - 07:00 TRUESOUNDS

Belépővel kapcsolatos infók: www.facebook.com/​events/​325628920963968/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó